Staburags.lv ARHĪVS

8 SPA un masāžas procedūras, ko vērts izmēģināt

.

2018. gada 28. februāris 00:00

606
8 SPA un masāžas procedūras, ko vērts izmēģināt

Ja esat SPA un masāžu cienītāji, tad noteikti zināt, ka izvēle šajā segmentā ir tiešām plaša un daudzveidīga. Kā arī šis aukstais laiks ir vislabāk piemērots, lai patiešām novērtētu visu to, ko sniedz SPA un masāžas pakalpojumi. SPA un masāžas palīdz uzlabot veselību, relaksēties un gūt pozitīvas emocijas, palutinot savu ķermeni un garu.

Tāpēc dāvanu serviss “Lieliska Dāvana” piedāvā jūsu uzmanībai 8 SPA un masāžas procedūras, ko izvēlēties, ja klasiskais piedāvājums jums nešķiet saistošs vai jau ir izmēģināts, bet vēlaties jaunu pieredzi savas labsajūtas meklējumos.

1) Dzintara SPA rituāls

Dzintara dziednieciskās īpašības ir plaši un jau ļoti sen zināmas. Dzintars ir vērtīgs materiāls, ko visbiežāk izmanto rotu izgatavošanā, bet dzintars var būt arī skaistumkopšanas sastāvdaļa. “Elizabete SPA” piedāvā SPA rituālu ar dzintaru — muguras pīlings ar dzintara skrubi, relaksējoša masāža ar aromātisku dzintara losjonu, ietīšana un relaksējoša sejas procedūra.

2) SPA rituāls “Macaron”

20180227-1055-macaron-spa-26.jpg

Šis SPA un masāžas piedāvājums būs domāts īstiem gardēžiem, jo izveidots, iedvesmojoties no francūžu konditorejas lepnuma — “Macaron” cepuma. Klientus gluži ar pašiem cepumiem neieziedīs, bet SPA un masāžas rituālā tiks izmantotas garšas un smaržas, kas tik raksturīgas šiem gardumiem — muguras pīlings ar mandeļu skrubi, ķermeņa masāža ar šokolādes-karameļu losjonu, ietīšana un relaksējoša procedūra sejai. Procedūra ļaus atbrīvoties no atmirušajām šūnām, atdzīvinās un pabaros nogurušu ādu, padarot to samtainu un mazinot grumbiņas. Un patīkamais smaržu kokteilis nomierinās prātu, radot laimes sajūtu.

3) Saules SPA rituāls

Skaistajā Dikļu pilī varat izbaudīt relaksējošu un dziedinošu atpūtu — Saules SPA rituālu, kas tiek veikts ar Vidzemes laukos vāktām zālītēm. Rituālā ietilpst kāju pelde, ķermeņa pīlings, sejas aromterapijas procedūra un ķermeņa masāža ar zāļu tēju pindām. Kas tas ir? Pindu masāža tiek veikta ar lina sainīšiem, kuros pildīti dažādi augi un tējas. Procedūra ir īpaši saudzīga ādai, neitralizē negatīvo enerģiju, mazina stresu. Tāpat šī SPA laikā ķermenis atbrīvojas no toksīniem, kas nogulsnējušies organismā. Saules SPA tiek piedavāts kopā ar nakšņošanu Dikļu pīļi, zāļu tēju baudīšanu un gardām brokastīm.

4) Ajurvēdas karsto akmeņu masāža

20180227-1051-akmeni.jpg

Masāža ar karstajiem akmeņiem ir sena Austrumu tautu ārstniecības procedūra. Tā sniedz relaksāciju, izlīdzina enerģijas plūsmu, mazina saslimšanu simptomus. Akmeņu siltums nonāk pat līdz muskuļiem un locītavām. Šī procedūra īpaši patīkama un noderīga ir gada aukstajā laikā, tāpēc, ja meklējat, kā pretoties aukstumam, tad masāža ar karstajiem akmeņiem būs laba izvēle.

5) Japāņu bambusa slotiņu masāža

Tā ir sena japāņu masāžas tehnika. Tā vērsta uz ķermeņa dziļo muskuļu relaksāciju, kā arī asinsrites uzlabošanu. Masāža tiek veikta ar bambusa slotiņām, tas iedarbojas uz cilvēka bioloģiski aktīvajiem punktiem. Procedūra atbrīvos no saspringuma un mazinās stresu. Japāņu bambusa slotiņu masāža ieteicama, ja jums ir problēmas ar stresu un bezmiegu, ir asinsrites traucējumi, nogurums un sasprindzinājums. Tāpat tā ir efektīva arī cīņā ar celulītu, kas noteikti šķitīs saistoši daiļā dzimuma pārstāvēm.

6) Zviedru taktīlā masāža

Šī masāža ir daudz saudzējošāka par tradicionālo masāžu, jo tās pamatā ir pieskārieni un pliķēšana ar pirkstu galiem. Viss ķermenis tiek glaudīts un pliķēts. Šī pieskārienu masāža nomierina, atbrīvo prātu, palīdz cīņā ar depresiju, mazina stresu, vairo organismā laimes hormonus. Droši vien šobrīd tas nepieciešams daudziem, lai spētu sagaidīt pavasara saulīti un siltumu. Zviedru taktīlo masāžu var izbaudīt medicīnas centrā “Mā-Re”.

7) SPA rituāls “Ingvera relaksācija”

20180227-1054-ingvers.jpg

Ingvers ziemā un slimību sezonā ir īsts glābiņš. To izmantojam gan kā tēju, gan pievienojam ēdieniem. Bet ingvers var būt arī SPA un masāžas pamatā. Salons “VSpa” šajā procedūrā iekļāvis ādu attīrošu roku un kāju ekopīlingu, enerģētisku masāžu ar ingvera ēterisko eļļu, pēdu masāžu un noslēgumā — gardas tēja baudīšanu. Šāds rituāls stiprinās imunitāti un uzlabos pašsajūtu.

8) LPG ķermeņa lipomasāža

Tās dāmas, kuras vēlas uzsākt cīņu ar ziemā uzkrātajiem tauku spilventiņiem, lai līdz ar pirmajiem saules stariem būtu labā formā, novērtēs LPG lipomasāžu. Tā ir patentēta tehnoloģija, kuras efektivitāti apstiprina daudzi pētījumi. Tā ir komfortabla un nesāpīga procedūra, kas iznīcina tauku nogulumu vietas, cīnās ar celulītu, sniedz liftinga efektu un ļauj uzlabot ķermeņa kontūras. Lai gan termometra stabiņš par to neliecina, pludmales sezona nemaz nav tik tālu, tāpēc ir pēdējais brīdis sākt rīkoties, la iegūtu vēlamo figūru.