Staburags.lv ARHĪVS

Komanda "Karjers" izcīna čempionu kausu

Sandra Pumpure

2018. gada 26. februāris 16:36

249
Komanda "Karjers" izcīna čempionu kausu

Odzienas sporta hallē noslēdzās ceturtais Pļaviņu novada čempionāts futzālā. Tajā piedalījās sešas komandas.

Pēc otrā riņķa spēlēm pusfinālā tikās “Karjers” ar “DM 2002” un “Vietalva” ar “Viesīti”. Finālspēlē tikās pusfinālu uzvarētāji — “Karjers” un “Viesīte”. Pēc saspringtas spēles čempionu kausu ieguva “Karjers”, otro vietu izcīnīja “Vietalva”, bet trešajā — komanda “Viesīte”.

Labākie vārtu guvēji komandā “Vietalva” — K. Beikerts (9), “Karjers” — O. Skudra (13), “DM 2002” — J. Trofimovs (10), “DM 2004” — N. Skrimblis (10), “Viesīte” — J. Zans (14), “DM 2006” — jaunākais labākais vārtu guvējs A. Dārziņš (18).

Labākais vārtsargs — J. Bicāns (“Karjers”), labākais aizsargs — K. Beikerts (“Vietalva”), labākais uzbrucējs — O. Skudra (“Karjers”).

Čempionāta galvenais tiesnesis Imants Siliņš pastāstīja, ka “DM 2004” un “DM 2006” komandām (sporta skolas “Sēlija” Pļaviņu grupas) šī bija pirmā pieredze čempionātā. Patīkami bijis vērot, ka pieredzējušākās komandas ļāva jaunajiem spēlēt brīvāk, veicināt vārtu gūšanas iespējas un palīdzēja arī vecāki. Pēc nolikuma pret viņiem spēlēs gūtie vārti netika ņemti vērā, bet pašu iesistie vārti gan fiksēti. Tā jaunajiem spēlētājiem bija kā stimuls tālākajiem startiem un kā pārbaude pirms jaunās 2018. gada sezonas.