Staburags.lv ARHĪVS

Organic — profesionāli SEO pakalpojumi jūsu uzņēmumam!

Organic — profesionāli SEO pakalpojumi jūsu uzņēmumam!

Uzņēmēji nereti vaicā – “kas īsti ir SEO?” vai “kāpēc man nepieciešami SEO pakalpojumi un kā tie var palīdzēt manam uzņēmumam?”. “Organic Marketing” komanda ir gatava jums palīdzēt atbildēt uz šiem svarīgajiem jautājumiem. Šajā rakstā iepazīsimies ar to, kas ir SEO, digitālais mārketings un kādēļ tie ir svarīgi mājas lapām. Tāpat uzzināsit, ko SEO optimizācijas uzņēmums “Organic Marketing” var darīt jūsu biznesa labā.

Kas īsti ir SEO?

SEO ir saīsinājums no angļu valodas vārdiem - search engine optimization jeb (meklētājprogrammas optimizācija). Vienkārši runājot, tās ir konkrētas darbības, kas tiek veiktas, lai pielāgotu un uzlabotu tavas mājas lapas sasniegumus organisko (nevis apmaksāto) meklēšanas rezultātu sarakstā. Galvenais SEO mērķis ir panākt, lai jūsu uzņēmuma mājas lapa parādītos “Google” vai citas meklētājprogrammas rezultātu pirmajā vietā vai vismaz pirmajā lapā.

Arvien vairāk uzņēmumu savu darbību ir vai nu pārnesuši pilnībā vai paplašinājuši arī tiešsaistē, tādēļ sāncensība ar katru dienu kļūst arvien sīvāka. Un SEO savukārt ir radīts kā rīks, kas palīdz “pateikt” meklētājprogrammām, kuras mājas lapas, online veikali utt. nopelnījuši vairāk uzmanības gan no pircēju, gan informācijas meklētāju puses. Bez SEO, “Google” rezultātu augšgalā mēs, iespējams, redzētu lapas, kurās nav nekā noderīga, kuras nav kvalitatīvi izstrādātas vai neatbilst mūsu vēlmēm.

SEO ietver vairākas mazākas sastāvdaļas, tai skaitā atslēgvārdu un atslēgas frāžu optimizāciju, saišu veidošanu, satura mārketingu utt. Lai īstenotu visas iecerētās aktivitātes, ir arī nepieciešams veikt ārējo izpēti.

Kādēļ manam uzņēmumam nepieciešami SEO pakalpojumi?

Mēs dzīvojam digitālā laikmetā, kad ikvienai mājas lapai, kura vēlas tikt atrasta biežāk, jāveic optimizācija. Taču, ja jūs lasāt šo rakstu, ir skaidrs, ka vēlaties noskaidrot, kā jums var palīdzēt “Organic Marketing” SEO optimizācija. Mēs pastāstīsim!

Iedomāsimies situāciju, ka jūs meklējat jaunu sadarbības partneri. Pirms izvēlaties īsto, jūs noteikti veicat nelielu izpēti, vai ne? Iespējams, pakonsultējaties ar paziņām, draugiem, citiem uzņēmumiem, lai noskaidrotu, ko viņi izmanto pakalpojumiem, kādi jums nepieciešami. Protams, neatņemama sastāvdaļa informācijas iegūšanā ir internets. Balstoties uz rekomendācijām un citiem datiem, jūs zināt, ko izvēlēties.

Ticiet vai nē, bet meklētājprogrammas darbojas pēc līdzīga principa, izvēloties, kuras mājas lapas ievietot rezultātu augšgalā, kad tiek meklēti specifiski atslēgas vārdi. Tiek ņemti vērā dažādi faktori, piemēram, vietnes kvalitāte, popularitāte, kā arī lietotāju apmierinātība. Ja jūsu mājas lapa neatbilst iepriekš minētajiem kritērijiem, bez kvalitatīvas SEO optimizācijas būs grūti nonākt meklēšanas rezultātu saraksta virsotnē. 

Tātad, īsā atbilde uz šo jautājumu – SEO pakalpojumi sūta meklētājprogrammām, piemēram, “Google” pareizos signālus, kā arī palīdz “pastumt” jūsu mājas lapu uz meklēšanas rezultātu augšgalu, kas, protams, tiek skatīts visbiežāk.

Kas ir “Organic Marketing”?

Mūsu uzņēmums tic, ka ir svarīgi fokusēties uz konkrētām lietām, un tās darīt ar pilnu atdevi, nodrošinot augstu kvalitāti. Tieši tādēļ specializējamies tieši SEO optimizācijas jomā. Ticam, kas šis ir viens no piemērotākajiem veidiem, kā pārdot produktus un pakalpojumus internetā, piedāvājot tos īstajai auditorijai, kam tie patiesi vajadzīgi.

“Organic Marketing” darbības diapazons neietver tikai Latviju. Strauji augot, esam nodibinājuši sadarbību ar klientiem ASV, Lietuvā, Igaunijā, Krievijā, Lielbritānijā un citur. Un, protams, pie sasniegtā neapstājamies, bet dodamies uz priekšu.

Kādas ir mūsu vērtības?

Galvenais mērķis – sasniegt labāko rezultātu, uzlabojot jūsu uzņēmuma pārdošanas rezultātus internetā. Mums ir svarīgi veidot ilgtermiņa attiecības ar klientiem, jo savstarpējā uzticība ietekmē to, cik veiksmīgi izdosies sasniegt mērķus gan īstermiņā, gan ilgtermiņā. Individuāla pieeja katram uzņēmumam palīdz veiksmīgāk pielāgot SEO iespējas konkrētajai mārketinga stratēģijai, tādējādi veicinot arī kompānijas atpazīstamību.

Esam pavadījuši 20 000 stundu, mazu, lielu un vidēju mājas lapu optimizācijai, kā arī guvuši pieredzi un zināšanas dažādās nozarēs. Esam gatavi jauniem izaicinājumiem un virsotnēm, lai sniegtu arī nestandarta risinājumus dažādām problēmām. Klients ir mūsu galvenā vērtība, tādēļ, sadarbojoties ar mums, vienmēr saņemsit pozitīvu attieksmi un draudzīgu komunikāciju!
 
Elizabetes iela 65-16, Centra rajons, Rīga, LV-1050
+371 27 153 870
organicmarketing.lv