Staburags.lv ARHĪVS

Nepalaid garām svarīgus sporta notikumus – seko līdzi sporta bārā!

.

2018. gada 16. janvāris 00:00

63
Nepalaid garām svarīgus sporta notikumus – seko līdzi sporta bārā!

Īsts sporta entuziasts neizlaiž nevienu svarīgu sporta notikumu, tāpēc arī mūsu sporta bārā Optibet vienmēr tiek translēti un ir iespējams redzēt visus svarīgākos pasaules sporta notikumus – sākot ar hokeja čempionātu, NBA spēlēm, tenisa mačiem un beidzot ar golfa, kērlinga vai pat galda tenisa spēlēm. Apmeklējot sporta bāru ir iespēja ne tikai skatīties sporta notikumu, bet arī ņemt aktīvu dalību procesā – paredzot kāds būs iznākums, likt likmes un izmantot savu pieredzi un uzkrātās zināšanas par konkrēto sporta veidu. Gan iesācējus, gan jau pieredzējušus spēlētājus mūsu sporta bārā uzrunā iespēja pavadīt laiku sportiskā atmosfērā, dalīties uzkrātajā pieredzē, ļauties spēles azartam, kā arī lieliskais ēdiens, ko piedāvājam. Apmeklē kādu no mūsu sporta bāriem Rīgā, Jūrmalā vai Jelgavā, precīzākas vietas norādes un darba laiki atrodami Optibetsportabars.lv mājas lapā.

Pie mums ir iespējams, paralēli jūtot līdzi savam iecienītākajam sporta notikumam, baudīt lielisku maltīti uz kuru arī būtu vērts likt likmes. Ja ir vēlme pēc sātīgām brokastīm, vieglām uzkodām, vai izsmalcinātām vakariņām – to visu atradīsiet kādā no mūsu sporta bāriem. Mūsu sporta bāros ir iespējams nobaudīt ne tikai ēdienkartē redzamos gardumus, bet katru nedēļu ir arī īpašais pusdienu piedāvājums, kas izmaksās tikai 4.60 EUR, ar kuru variet iepazīties mūsu mājaslapā. Savukārt, ar Optibet klienta karti atlaide ēdieniem un dzērieniem ir no 5% līdz pat 15%!

Lai kļūtu par mūsu sporta bāra klientu, nepieciešams mazāk kā piecas minūtes. Apmeklē mūsu mājaslapu, izvēlies sadaļu – reģistrēties, ievadi prasīto informāciju un sāc baudīt visas mūsu klientu priekšrocības. Visa informācija mājaslapā ir atrodama gan krievu, gan angļu, gan, protams, arī latviešu valodā.

Mūsu reģistrētajiem klientiem ir iespēja baudīt dažādas priekšrocības – gan jau pieminētās atlaides mūsu sporta bāra gardumiem, gan iespēja savu iemīļoto sporta notikumu vērot fanu kreklā, gan ļauties dažādajām īpašajām akcijām. Piemēram, līdz 31.01.2018. katram ir iespēja izmēģināt veiksmi paredzot kāds būs punktu skaits, kuru kādā no NBA spēlēm gūs Porziņģis vai Bertāns bez riska! Likme bez riska nodrošina 100% drošību, garantējot tikpat lielu azartu kā vienmēr, kā arī nav nepieciešama iemaksa. Reģistrējoties pie mums un esot mūsu sporta bāra klients, mēs garantējam drošību taviem datiem, finansēm, attieksmi un kvalitāti pēc augstākajām prasībām. Mūsu sporta bārs ir sertificēts pēc visiem Eiropas standartiem un internacionāliem drošības sertifikātiem. Apmeklē sporta bāru droši un bez riska, ļaujoties milzīgajam spēles azartam un adrenalīnam!