Staburags.lv ARHĪVS

Dove dušas putas — inovācija ērtā iepakojumā ar pumpīti

Dove dušas putas — inovācija ērtā iepakojumā ar pumpīti

Dove dušas putas ir zīmola radīta inovācija ērtā iepakojumā ar pumpīti, kas regulē produkta dozēšanu un pārvērš šķidrumu mīkstās putās. Dušas putas piešķir ādai samtainu efektu, kas sajūtams pēc katras ādas kopšanas līdzekļa lietošanas reizes. Produktu sastāvā ir barojoša formula, kas stiprina ādu un atjauno barības vielas, uzturot ādas mitruma balansu. Gaisīgā bezsvara formula apvieno Dove maigākos attīrošos līdzekļus ar NutriumMoisture™ tehnoloģiju, veicinot lipīdu un proteīnu veidošanos, tādējādi pasargājot ādu no apkārtējās vides kaitīgās ietekmes, kā arī piešķirot tai vieglu un samtainu sajūtu, vienlaikus to mitrinot un uzturot veselīgu.

Ar ērtā iepakojuma un jaunās formulas kombināciju Dove dušas putas ir viegli uzklājamas un ātri noskalojamas, padarot ādu tīru un maigu. Jaunajā klāstā ietilpst vairāku veidu dušas putas:

Dove Deeply Nourishing dušas putas, kuru sastāvā ir unikāls attīrošs elements un NutriumMoisture™ formula, kas sniedz dabisku ādas kopšanu, piesātinot, barojot, mitrinot un padarot ādu maigāku.

Dove Revitalising Pear dušas putas ar bumbieru un alvejas aromātu sniedz ādai atsvaidzinošu sajūtu.

Dove Pampering Pistachio dušas putas ar pistāciju un magnoliju nomierinošo smaržu apņem ādu un sniedz tai nepieciešamās rūpes.

Ieteicamā mazumtirdzniecības cena dušas putām: 6,49 eiro

Par Dove:
Dove ir viens no atpazīstamākajiem ādas un matu kopšanas zīmoliem pasaulē. Dove ķermeņa mazgāšanas līdzekļus, antiperspirantus, ķermeņa losjonus, matu un sejas kopšanas līdzekļus ikdienā izvēlas sievietes un vīrieši vairāk nekā 80 pasaules valstīs. Dove pasaulē pazīstams kā patiesa skaistuma vēstnesis, kas iedvesmo ikvienu sievieti noticēt savam patiesajam skaistumam un justies pārliecinātai par sevi. Dove vīzija ir palīdzēt veidot pasauli, kurā skaistums ir pašpārliecinātības avots, nevis raižu cēlonis. Dove produktus ražo kompānija Unilever.