Staburags.lv ARHĪVS

Gada labākās galda spēles

.

2017. gada 19. decembris 13:59

323
Gada labākās galda spēles

Neatkarīgi no tā, vai cilvēks ir mazs vai arī jau pieaudzis, galda spēles patīk ikvienam. Tā ir iespēja jautrā draugu vai ģimenes lokā pavadīt laiku, no sirds izsmieties vai arī asināt prātu. Galda spēļu izvēle ir ļoti plaša, tāpēc iespējams piemeklēt atbilstošāko variantu ikviena cilvēka gaumei.
Interneta veikalā 220.lv galda spēles ir pieejamas ļoti plašā klāstā un par draudzīgām cenām. Galda spēles noderēs gan ballītēm, gan drēgnajiem rudens vakariem. Noteikti nepieciešams atcerēties, ka galda spēles ir ne tikai veids kā izklaidēties, bet arī veids, kā attīstīt loģisko domāšanu un iegūt jaunas zināšanas.

Alias Party spēle Viena no iemīļotākajām spēlēm daudzās ballītēs viennozīmīgi ir Party Alias. Tā ir vārdu paskaidrošanas spēles. Dalībnieki cits citam skaidro vārdus, bet spēles laikā nedrīkst nosaukt vārdu, kas norādīts uz lapiņas. Vārdu drīkst izstāstīt dažādos interesantos veidos, radot otrā spēlētājā dažādas asociācijas. Šī spēle lieliski noder dažādās ģimenes vai draugu ballītēs. Jautrība garantēta jebkurā kompānijā. Vārdu minēšanas spēle paredzēta cilvēkiem no 11 gadu vecuma.

Galda spēle “Catan” Šī galda spēle ir ļoti izplatīta visā pasaulē. To var izmantot, lai interesantā veidā pavadītu laiku kopā ar saviem draugiem, radiem vai kolēģiem. Katana ir teiksmaina zeme, kas pieminēta senās kartēs. Spēles dalībnieki ir kolonizatori, kuru uzdevums ir izveidot savas pavalstis. Spēles ietvaros nepieciešams tirgoties ar materiāliem un pamazām uzcelt savu pavalsti. Šī spēle ļaus ne tikai interesanti pavadīt laiku, bet parūpēsies arī par to, lai tu pakustinātu savas pelēkās šūniņas.

Spēle “Latvija” Ļoti pieprasīta un patriotiska ir spēle “Latvija”. Šīs spēles ietvaros cilvēki sadalās komandās. Un tas, kas ir jādara, ir jāatmin dažādi fakti par Latviju. Kartiņās ir temati gan par dabu, gan ģeogrāfiju, sportu, kultūru, kā arī citām lietām. Tā ir iespēja saprast, cik erudīts tu esi, un cik erudīti ir tavi tuvākie cilvēki. Arī šī spēle ir lieliski piemērota dažāda veida ballītēm.

Galda spēle “Party Saderēsim” Šī ir neatņemama sastāvdaļa ļoti daudzās ballītēs. Ikviens, kurš kaut reizi ir pamēģinājis šo spēli, to vēlēsies spēlēt vēl un vēl. Šīs spēles dalībniekam nepieciešams veikt dažādus interesantus uzdevumus, attēlot dīvainus aprakstus, savukārt partnerim nepieciešams spēles laikā uzminēt vārdus. Ko dara pārējie dalībnieki? Viņi liek likmes, vai konkrētais spēles dalībnieks izpildīs šo uzdevumu. Spēles beigās uzvarētājs ir tas, kurš ir savācis visvairāk naudas.

Visas šīs nosauktās galda spēles ir vienas no populārākajām ne tikai Latvijā, bet arī daudzviet citur pasaulē. Iegādājoties šo spēli, tu varēsi būt pārliecināts, ka jautri pavadīsi laiku kopā ar draugiem vai ģimeni. Interneta veikalā 220.lv plašā klāstā iespējams iegādāties gan šīs, gan arī citas galda spēles kā pieaugušajiem, tā arī bērniem.

Spēles ir sadalītas pa tēmām, tāpēc ikviens ātri varēs atrast tieši sev vēlamo. Šīs spēles būs lieliska dāvana dažādos svētkos, tāpēc noteikti, ja nezini, ko uzdāvināt otram cilvēkam, ir vērts padomāt, vai viņš nepriecātos par kādu galda spēli.

Iepirkšanās interneta veikalā 220.lv ir ērta un ātra. Bieži vien tiek rīkotas arī dažāda veida akcijas un izpārdošanas, kuru laikā pie kārotajām galda spēlēm iespējams tikt ar ievērojamām atlaidēm. Tā ir iespēja ikvienam iegādāties sev interesējošu spēli. Arī pats iegādes process ir ļoti vienkāršs. Lai iegādātos galda spēli tev nepieciešams izvēlēties sev interesējošo variantu, izvēlēties apmaksas un piegādes veidu.

Interneta veikals 220.lv piedāvā vairākus piegādes veidus. Tev ir iespējams saņemt galda spēli ar pakomāta starpniecību, tāpat arī ar Latvijas Pasta starpniecību, protams, vari izņemt galda spēli arī interneta veikala 220.lv noliktavā Rīgā, kā arī izvēlēties piegādi ar kurjeru – tādā veidā saņemsi spēli pie savām mājas durvīm.

Iepirkšanās interneta veikalā 220.lv ir parocīga, jo tev ir iespējams iepirkties jebkurā sev ērtā laikā un vietā, kas nozīmē, ka tev nav jādodas uz veikalu, lai veiktu preces iegādi.

Un kura galda spēle patīk tev?