Staburags.lv ARHĪVS

Kā īsti strādā dāvanu iegādes iespējas interneta vidē?

.

2017. gada 14. novembris 11:57

72
Kā īsti strādā dāvanu iegādes iespējas interneta vidē?

Dāvana mammai, dāvana opītim, dāvana mazajam brālim vai dāvana priekšniekam. Ko darīt, kad pavisam idejas ir izsmeltas un jubilāram tūlīt tūlīt jau svētku diena? Pa veikaliem staigāt nepavisam nav vēlēšanās, nopirkta konfekšu kaste arī nešķiet pietiekami laba dāvana. Gribas uzdāvināt dāvanu ar nozīmi? Tam visam ir risinājums! Interneta portāls Fromme.lv viens no lielākajiem dāvanu portāliem Latvijā. Fromme.lv piedāvā iegādāties dāvanu kartes no dažnedažādiem Latvijas uzņēmumiem.

Kā notiek dāvanas iegāde?  Pirms iegādājies kādu no dāvanu kartēm ir iespējams izvēlēties vienu no trijiem dāvanu karšu veidiem 

1. Iespēju dāvanu karte (karte garantē viena uzņēmuma noteiktu pakalpojumu/preci, kas norādīta uz kartes. To ir iespējams apmainīt pret Unikarti, taču uz tās netiek norādīta dāvanas vērtība. Karte ir jāizmanto vienā reizē.)

2. Uzņēmuma dāvanu karte (iespējams izmantot visos pakalpojumos/precēs, ko piedāvā konkrētais uzņēmums, iespējams apmainīt pret Unikarti, var izvēlēties dāvanu kartes vērtību, karti izlietot var pa daļām izvēlētajā uzņēmumā)

3. Unikarte (darbojas visos Fromme sadarbības uzņēmumos, iespējams samainīt pret naudu, var izvēlēties dāvanu kartes vērtību, karti izlietot var pa daļām dažādos uzņēmumos).

Ne mazāk svarīgs ir dāvanas noformējums. Gluži kā Ziemassvētkos, kad zem eglītes ir saliktas daudz dāvanas, kuras iesaiņotas spīdīgos dāvanu papīros vai krāšņos maisiņos. Fromme.lv piedāvā dāvanu kartes noformējumus – gribas pārsteigt mīļoto darbā, tad vari nosūtīt savu dāvanu izmantojot e-pastu un jubilārs to saņems PDF formātā. Savukārt, ja vēlies dāvanu karti nosūtīt ar kurjera starpniecību vai pa pastu dāvanu karte tiks noformēta A5 formāta aploksnē no augstvērtīga papīra, kā arī varēsi izvēlēties toni savai dāvanu kartei no piedāvājuma. Kad izvēle veikta par dāvanu kartes veidu un tās piegādi noteikti tālāk seko apmaksa, kas arī veicama internetā.

Lai atvieglotu dāvanas meklēšanu ar pāris klikšķiem vari atlasīt dāvanas saņēmēja intereses. Piemēram, tavai labākajai draudzenei vai draugam pēc divām dienām ir vārda diena, taču esi galīgi iegrimis darbos, bet gribas tāpat, ko īpašu un atmiņā paliekošu uzdāvināt. Jubilārs ir atraktīvs un spontāns, lieliski derēs kāds piedāvājums no aktīvās atpūtas, tūrisma, ceļošanas vai no oriģinālo dāvanu kategorijas. Klinšu kāpšana ar instruktoru, kāds interesants kvesta spēles piedāvājums, kur nedaudz ir jāpalauza galva, lai atrisinātu mīklu un izkļūtu ārā no istabas. Vai gluži pretēji pārsteidz jubilāru ar dāvanu karti no kāda restorāna, kur varēs baudīt maltīti romantiskā noskaņojumā vai SPA atpūtu vai laiskas brīvdienas izbaudīt kādā no ekskursijām tepat pa Latviju vai pie kaimiņiem lietuviešiem un igauņiem.
Fromme.lv dāvanu klāsts ir ļoti liels un izdarīt izvēli citreiz nav nemaz tik viegli, tāpēc dažreiz vieglāk ir vienkārši iegādāties uzņēmuma dāvanu karti vai unikarti, izvēlies uzņēmumu un dāvanas saņēmējs varēs pēc saviem ieskatiem to iztērēt. Dāvanu atradīsi ikvienam, jo ir padomāts par katra gaumi un vēlmēm.
Pats svarīgākais dāvanu kartes iegādē ir, lai šī dāvana tās saņēmējam rada prieku, piekritīsiet, ka smaids rada smaidu. Citreiz, kad gribas tā vienkārši, par to ka ir trešdiena vai lietaina diena, kad kolēģis vai mīļotais cilvēks noskumis dāvināt un radīt prieku, dāvanu portāls Fromme.lv būs pareizā izvēle, jo piedāvājumi no uzņēmumiem ir tik jauki, un dažādi, ka spēsi uzmundrināt pat vislielāko īgņu.  Kuram gan nesagādātu neviltotu prieku par pēkšņu dāvanu, kuru piegādājis kurjers vai sms troksnis, ka ir pienācis sūtījums Ominvas pakomātā un aiz tām durtiņām dāvana!