Staburags.lv ARHĪVS

Pļaviņu novada uzņēmējus un iedzīvotājus aicina uz semināru

Pļaviņu novada uzņēmējus un iedzīvotājus aicina uz semināru

Ceturtdien, 21. septembrī, plkst. 15.00 Aiviekstes pagasta pārvaldes telpās Pļaviņu novada dome aicina esošos un topošos uzņēmējus un ikvienu interesentu uz uzņēmējdarbībai veltītu tikšanos un semināru.

Uzņēmēju loma un ieguldījums Pļaviņu novada attīstībā ir ļoti nozīmīgs, pašvaldības un uzņēmēju veiksmīga sadarbība ir būtiska visa reģiona izaugsmei un labklājībai. Pašvaldība rīko šo tikšanos ar uzņēmējiem, lai stiprinātu partnerību, pārrunātu uzņēmējiem aktuālus jautājumus un nākotnes vīzijas.

Pasākuma dalībniekiem būs iespēja satikt, uzzināt aktualitātes un uzdot jautājumus Latvijas pašvaldību savienības padomniecei uzņēmējdarbības jautājumos Andrai Feldmanei, Attīstības finanšu institūcijas “Altum” vadītājai Mārītei Lazdiņai, Aizkraukles rajona partnerības koordinatorei Aldai Paurai.

Turpinājumā notiks seminārs “Praktiskais radošums manai konkurētspējai - parastu lietu neparasts pielietojums”, ko vadīs lektore Vita Brakovska. Vitai Brakovskai ir vairāk kā 10 gadu pieredze ikdienas darbā ar Latvijas radošajiem uzņēmumiem. Viņas vadītie semināri tiek augstu vērtēti, pieprasīti un uzņemti ar lielu interesi, jo Vita spēj iedvesmot un aizraut. Viņa uzskata, ka Latvija ir iespēju zeme ikvienam, kas ir gana drosmīgs, aicina uzdrīkstēties savu sapni nosaukt par mērķi un doties ceļā uz to.

Ieeja pasākumā bez maksas. Pieteikšanās līdz 18. septembrim, zvanot 27873332 (Elita) vai rakstot uz e-pastu bizness@plavinas.lv.