Staburags.lv ARHĪVS

Kā iegādāties dāvanas par zemākām cenām?

.

2017. gada 14. septembris 12:34

65
Kā iegādāties dāvanas par zemākām cenām?

Svētku ir tik daudz – dzimšanas dienas, Ziemassvētki, Jāņi, Lieldienas, kāzu gadadienas! Un uz tiem visiem arī nepieciešamas dāvanas saviem mīļajiem. Protams, rodas klasiskais jautājums – ko tad dāvināt? Un bieži vien mums sanāk iegādāties lietas, kas, izrādās, nemaz nav nepieciešamas otram cilvēkam, tāpēc pret dāvanu iegādi vajadzētu attiekties pārdomāti, lai nevajadzētu veltīgi iztērēt naudu par lietām, ko cilvēks nemaz neizmantos.

Iespējams, ka šie padomi tev ļaus daudz radošāk pieiet pie dāvanu iegādes procesa, kā rezultātā varēsi ietaupīt arī zināmu naudas summu:


Iegādājies dāvanas internetā

Ja meklē piemērotu dāvanu, tad ļoti ieteicams palūkoties arī internetā, jo ļoti iespējams, ka tur varēsi atrast diezgan labas un radošas dāvanas par daudz zemākām cenām, nekā parastā veikalā.

Interneta veikali ir pārpildīti ar dažādām radošām lietām, ko var dāvināt attiecīgos svētkos. Tāpat ir arī interneta veikali, kuros iespējams iegādāties dāvanu kartes dažādiem piedzīvojumiem, piemēram, lēcienam ar izpletni, vai atpūtai, piemēram, masāžai SPA salonā.


Uzzini, ko vēlas šis cilvēks

Ļoti bieži rodas situācijas, kad mēs nezinām, ko vēlas otrs cilvēks, tāpēc iegādājamies dāvanas, kas viņiem patiesībā nemaz nav nepieciešamas. Tieši tāpēc vislabāk būtu saprast vai vismaz nojaust, ko šis otrs cilvēks vēlētos saņemt dāvanā. Protams, tas nenozīmē, ka tev nepieciešams viņam to jautāt tieši. Tev tikai jāsaprot, kādi ir šī cilvēka hobiji, ko viņš dara brīvajā laikā, par ko viņš interesējas, iespējams, ka viņš kādreiz ir ieminējies, ka vēlas pamēģināt kādu lietu.

Ja pilnīgi nekas nenāk prātā par šo otru cilvēku, vari arī pajautāt padomu viņa draugiem vai ģimenei. Iespējams, ka viņi būs lietas kursā par to, ko šis cilvēks vēlētos saņemt. Tādā veidā varēsi iegādāties dāvanu, kas otram cilvēkam būs piemērota.


Esi radošs

Tas, ka cilvēkam ir kādi svētki, nenozīmē to, ka tev nepieciešams iegādāties dārgas dāvanas vai pat jāņem kredīts dāvanu iegādei. Tikpat labi tu vari iegādāties arī kādu dāvanu, kas izmaksu ziņā nemaz nav tik dārga, tomēr veidota no sirds. Iespējams, ka tev pašam ir kāds talants, ko vari likt lietā. Piemēram, ja esi lielisks pavārs virtuvē un patīk gatavot dažādas kūkas, tad ļoti laba dāvana varētu būt paštaisīta dzimšana dienas kūkas, kas veidota individuāli tieši šim cilvēkam. Vari uz tās izveidot kādu īpašu novēlējumu vai uzzīmēt kādu lietu, kas tev saistās ar šo cilvēku.

Tāpat arī tad, ja tavs hobijs ir, piemēram, dažādi rokdarbi, tev ir lieliska iespēja izpausties un radīt kaut ko mīļu un paliekošu šim otram cilvēkam. Lai kādu iepriecinātu nav nepieciešami milzīgi naudas līdzekļi, pietiek tikai ar radošu pieeju lietām!


Veidojiet kopīgas dāvanas

Ja tuvojas svētki un neviens no taviem draugiem nevar saprast, ko dāvināt šim gaviļniekam, ļoti laba iespēja ir arī visiem kopīgi iegādāties vienotu dāvanu, tādā veidā tas būs gan izdevīgāk, gan arī kopīgiem spēkiem būs iespējams iegādāties lielāku dāvanu, kas noteikti patiks šim otram cilvēkam.


Meklē idejas internetā

Ja esi pilnībā apjucis un nezini, ko dāvināt otram cilvēkam viņa svētku dienā, tad noteikti pamēģini paskatīties internetā un pameklēt idejas tur, jo bieži vien iespējams atrast dažādas radošas idejas, kas var kalpot par lielisku dāvanu ikvienam.

Ir pieejamas arī dažādas pamācības, kā izveidot radošas lietas, kas noteikti patiks taviem tuvajiem cilvēkiem. Savukārt, ja nevēlies veidot dāvanu pats savām rokām, tad lieliska izvēle ir arī dažādi amatnieku un mākslinieku tirdziņi, kuros iespējams iegādāties dažādas pašdarinātas lietas no amatniekiem. Tas ir unikāls mākslas darbs, kas ir tapis tepat Latvijā, tāpēc noteikti ar šādu dāvanu spēsi iepriecināt ikvienu savu draugu vai ģimenes locekli.


Universālās dāvanas

Tomēr, ja pavisam nezini ko dāvināt otram cilvēkam, tad, protams, vienmēr var uzdāvināt kādu universālu dāvanu, kas būs noderīga ikvienam. Piemēram, laba dāvana ir dāvanu karte kādā no veikaliem. Tā būs lieliska iespēja otram cilvēkam pašam izdomāt, ko viņš vēlas iegādāties par pieejamo summu un tev savukārt nebūs jālauza galva par to, ko iegādāties otram cilvēkam.


Dāvanu karti vari iegādāties atkarībā no otra cilvēka interesēm un vajadzībām. Ja tā ir sieviete, tad lieliska dāvanu karte varētu būt skaistumkopšanas salonā, jo tad sieviete varēs palutināt sevi, un tas noteikti būs lielisks piedzīvojums viņai.


Savukārt vīriešiem vari dāvināt dāvanu kartes izejot no viņu hobijiem. Piemēram, ja vīrietis aizraujas ar makšķerēšanu, noderīga dāvana varētu būt dāvanu karte makšķernieku veikalā. Tā būs ne tikai laba, bet arī noderīga dāvana un gaviļnieks noteikti būs tev pateicīgs par šādu pārsteigumu, ko būsi viņam sagādājis!