Staburags.lv ARHĪVS

Skolnieks no Pļaviņu novada ģimnāzijas piedalījies vasaras programmā ASV

ILZE BEMBERE

2017. gada 29. augusts 17:26

896
Skolnieks no Pļaviņu novada ģimnāzijas piedalījies vasaras programmā ASV

Pļaviņu novada ģimnāzijas skolnieks Gints Kapteinis, iegūstot BAFF  http://www.balticamericanfreedomfoundation.org/summer-leadership-academy/ stipendiju, piedalījās bezmaksas vasaras nometnē ASV “Līderības Akadēmija”.

Programmas ietvaros 30 skolnieki no dažādām Baltijas valstu skolām (11 no Latvijas) devās uz ASV, lai attīstītu savas līdera iemaņas, veicinātu interesi par uzņēmējdarbību, tiekoties ar vietējiem uzņēmējiem, uzlabotu angļu valodu, kā arī iepazītu ASV kultūru un tradīcijas. Kā atzīst šī gada programmas dalībnieki: “11. klases beigas ir ideāls laiks, lai brauktu iepazīt sevi, iegūtu jaunus draugus, zināšanas. Šis projekts lieliski liek padomāt par saviem nākotnes plāniem mērķiem un iespēju mainīt pastāvošās lietas, radīt jaunas idejas un projektus”.  Šogad konkursam tika saņemti vairāk kā 1000 pieteikumu no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas.

Pieteikties dalībai "Līderības Akadēmijā" katru gadu tiek aicināti jaunieši no visas Latvijas, kas ir mērķtiecīgi, ar interesi par uzņēmējdarbību un labām sekmēm skolā, kas vēlas atklāt savus talantus un ielikt spēcīgu pamatu karjerai.