Staburags.lv ARHĪVS

Uzzini 3 iemeslus, kādēļ Tev var tikt atteikts ātrais kredīts

.

2017. gada 18. augusts 00:00

121
Uzzini 3 iemeslus, kādēļ Tev var tikt atteikts ātrais kredīts

Ātrie kredīti ir viens no iespējamiem risinājumiem, kad nepieciešama finansiāla palīdzība, piemēram, salūzis auto vai dzīvoklī pārplīsis ūdensvads, kurš nekavējoties jāsaremontē, bet pietrūkst naudas, lai to izdarītu. Tomēr ne vienmēr viss izdodas, kā cerēts, un var gadīties situācijas, kurās Tev var tikt atteikts ātrais kredīts. Iepazīsties ar trim iespējamiem iemesliem ātrā kredīta atteikumam! Konsultē SMScredit.lv speciālisti. 


Ērtības nav parādnieku saraksta vērtas

Ātrais kredīts internetā ir salīdzinoši parocīgs naudas aizņemšanās veids, jo ir:

  • jāizvērtē sava maksātspēja;

  • jāatver interneta pārlūks;

  • jāpiereģistrējas aizdevēja mājaslapā;

  • jāsaņem nauda.

Gadās situācijas, kad ērtības tiek pārlieku izbaudītas, un kredīta atmaksai paredzētā nauda tiek vieglprātīgi iztērēta. Vēl viens risks - neapdomība. Tā cilvēki nonāk parādnieku reģistros, kas ir iemesls aizdevuma atteikumam nākotnē. Lai arī dzīve bez stresa ir forša, tomēr atceries laikus veikt visus maksājumus!

Iesāktais jāpabeidz - vispirms jāatmaksā esošais, tad var tikt pie jauna

Reizēm dzīvē uznāk tā saucamā “melnā svītra”. Iedomājies – Tu dzīvo nomaļā miestiņā, darbs atrodas pilsētā, kurp sabiedriskais transports reti kursē, pēkšņi salūst auto, tas steidzami jāsaremontē, brīvas naudas nav, un Tu nolem, ka ātrie kredīti var palīdzēt. Mašīna saremontēta, bet, aizgulēšanās dēļ steigā skrienot uz darbu, Tu atstāj telefonu uz auto jumta, tagad tas ir pazudis, taču ir steidzami nepieciešams sazvanīties. Tu domā, ka ātrie kredīti glābs Tevi arī šoreiz, tomēr, veicot pieprasījumu, saņem atteikumu. Kamēr nebūsi veicis pirmā aizdevuma pilnu atmaksu, otru kredītu saņemt nebūs iespējams.

                20170817-1603-1.jpg

Attēls no Pixabay.com


Pirms nospied pogu, vēlreiz pārskati datus!

Iedomājies – Tev atgadījusies situācija, kuras pieejamākais risinājums ir ātrais kredīts internetā. Tava kredītvēsture ir pozitīva, kā arī ikmēneša ienākumi ir atbilstoši, tomēr gaidītā apstiprinājuma vietā saņem atteikumu. Kādēļ tā? Ja Tu tiešām zini, ka neesi nevienā kreditoru melnajā sarakstā un visi aizdevumi ir atmaksāti, vēlreiz lēnām un rūpīgi apskati datus, ko esi iesniedzis – visticamāk Tev gadījies kļūdīties datu ievadē, tādēļ arī saņēmi atteikumu. Izlabo kļūdu un pavisam drīz gaidi apstiprinājumu!

7 reizes nomēri, vienreiz nogriez

Pirms ātrais kredīts internetā kļūst par Tavas neparedzētās situācijas atrisināšanas instrumentu, vēlreiz apdomā, vai tas ir nepieciešams. Ja atbilde ir apstiprinoša, pārliecinies, ka esi laikus veicis visu iepriekšējo aizdevumu atmaksu, esi atdevis pēdējo kredītu pilnā apmērā, un, piesakoties jaunajam kredītam, visus datus esi ievadījis pareizi!

SMScredit.lv atgādina - aizņemies atbildīgi, izvērtējot savas iespējas atmaksāt aizdevumu!