Staburags.lv ARHĪVS

Nelaimīgais ceļš Vecbebri-Ozoli

staburags.lv

2017. gada 26. jūlijs 16:42

1559
Nelaimīgais ceļš Vecbebri-Ozoli

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Disciplinārās uzraudzības grupas vecākā inspektore Diāna Briede informē, ka laikā no 25. jūlijam pulksten 6 līdz 26. jūlija pulksten 6 Aizkraukles iecirknī ceļu satiksmes negadījumi nav reģistrēti. Ceļu satiksmes jomā sastādīti astoņi administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā.


Patrulēšanas laikā 25. jūlijā, vēlu vakarā — pulksten 22.42, Bebru pagastā uz ceļa Vecbebri-Ozoli policijas darbinieki apturēja 1993. gadā dzimušu vīrieti, kurš vadīja automašīnu BMW, būdams alkohola reibumā.


Divas stundas vēlāk, nedaudz pēc pusnakts, uz tā paša ceļa policisti apturēja 1986. gadā dzimušu vīrieti, kurš brauca ar kvadraciklu stiprā alkohola ietekmē (3,3488 promiles). Lai brauktu ar tādu braucamo, vajadzīga vadītāja apliecība, bet šim kungam nebija arī tās. Tā jau agrāk atņemta un nav atgūta noteiktajā kārtībā. Par šo gadījumu vispirms sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols, bet vēlāk ierosināta krimināllieta un tiesa lēmusi par soda piemērošanu.


Policijas saņēmusi informāciju no ārstniecības iestādes, ka 25. jūlija pēcpusdienā pa šo pašu ceļu stumjot velosipēdu gājusi 1987. gadā dzimusi sieviete, kur arī bijusi alkohola reibumā. Viņa kritusi un guvusi miesas bojājumus.