Staburags.lv ARHĪVS

Bezmaksas izmēģinājumi un atlaides limfas stimulācijas masāžām Aizkrauklē

Figura Line

2017. gada 9. jūnijs 10:25

322
Bezmaksas izmēģinājumi un atlaides limfas stimulācijas masāžām Aizkrauklē

No 7.jūnija līdz 14.jūnijam veselīga skaistuma studiju tīkls visā Latvijā rīko “Figura Line Atvērto durvju nedēļu”. Šī pasākuma ietvaros 3 dienu garumā - no 12.jūnija līdz 14.jūnijam - ikvienam interesentam būs dota iespēja izmantot īpašos piedāvājumus arī “Figura Line” studijā Aizkrauklē.

Trīs dienas gan esošajiem, gan jaunajiem klientiem "Figura Line" veselīga skaistuma studijā Aizkrauklē ir iespēja izbaudīt stundu garo procedūru, kas uzlabo pašsajūtu, palīdz iegūt tīkamākas auguma aprises un uzlabo ādas stāvokli, tikai par 8,90 EUR (pilna cena 15 EUR)! Limfas stimulācijas masāža notiek pēc iepriekšēja pieraksta, tāpēc zvaniet un piesakieties uz masāžu sev ērtākajā dienā pa tālruni -  257 03 525.

Iegādājies neierobežotu masāžas reižu skaitu par akcijas cenu!

Šajās trijās “Atvērto durvju dienās” ikviens ne tikai var izbaudīt masāžu, bet arī iegādāties neierobežotu procedūru reižu skaitu par vienu stundu garo limfas stimulācijas masāžu, maksājot tikai 8,90 EUR. Iegādātās masāžu apmeklējuma reizes varēs tikt izmantotas konkrētajā studijā līdz pat 2017.gada 15.septembrim.

Saņemsi īpašu atlaidi, ko izmantot varēsi līdz pat 2017.gada 15.septembrim, ja "Atvērto durvju dienā" iegādāsies:


vismaz 10 masāžas apmeklējuma reizes, saņemsi -25% atlaidi viena "Figura Line" produkta iegādei vai ietīšanai problēmzonām ar dabīgajām maskām masāžas laikā;

vismaz 15 masāžas apmeklējuma reizes, saņemsi -50% atlaidi viena "Figura Line" produkta iegādei vai ietīšanai problēmzonām ar dabīgajām maskām masāžas laikā.

Aicinām uz bezmaksas limfas stimulācijas masāžas izmēģinājumu


Visi tie, kuri nekad nav mēģinājuši limfas stimulācijas masāžu “Figura Line” studijā, “Atvērto durvju dienu" ietvaros tiek aicināti uz bezmaksas šīs procedūras izmēģinājumu 18 minūšu garumā. Pirms dodies uz izmēģinājumu “Figura Line” studijā Aizkrauklē, pieraksties uz konkrētu laiku pa tālruni –  257 03 525.

Atlaides produktiem Tavai veselībai un skaistumam

Lai palīdzētu ikvienam uzlabot savu izskatu un justies vēl labāk, "Figura Line" studijās ir nopērkami arī dažādi dabīgi kosmētiskie līdzekļi ar pretcelulīta un ādu uzlabojošu iedarbību ķermenim, iedarbīgi sejas kopšanas līdzekļi cīņai ar grumbiņām ādas novecošanās pazīmēm, kā arī ārstniecības augu komplekss organisma attīrīšanai.

Tikai "Atvērto durvju dienās" spēkā būs izdevīgi iegādes nosacījumi produktiem:

Ārstniecības augu kompleksa "Figura Line REFINE" 50 dienu organismu attīrošajam kursam, kurā ietilpst tēja un kapsulas īpaša cena – 19,90 EUR (pilna cena 37,00 EUR, cena klientiem – 28,50 EUR)

Visai profesionālās kosmētikas "Dermacur" produktu līnijai sejas un roku ādas kopšanai – 15% atlaide!

"Figura Line REFINE" ir unikāls, īpaši Latvijā dzīvojošajām sievietēm izstrādāts Ziemeļu dabas vielu komplekss, kas palīdz atbrīvoties no "nelāgajiem uzkrājumiem". Atgādinām, ka uztura bagātinātāji neaizstāj veselīgu un pilnvērtīgu uzturu. Vairāk par "REFINE" lasiet www.figuraline-shop.lv/par-refine/

"Dermacur" profesionālās kosmētikas līdzekļi ir kvalitatīvi un iedarbīgi cīņā ar ādas novecošanās pazīmēm, kas galvenokārt tiek ražoti no dabīgām sastāvdaļām un nesatur parabēnus un konservantus. Trīs galvenās sastāvdaļas, kas ietilpst visos šis profesionālās kosmētikas līnijas sejas kopšanas līdzekļos, ir hialuronskābe, kolagēns un minerālsāļi no Karlovi Vari ārstnieciskajiem avotiem. Vairāk par "Dermacur" lasiet www.figuraline-shop.lv/par-dermacur/

Gaidām "Figura Line" veselīga skaistuma studijā Aizkrauklē, Lācplēša ielā 6, 2. stāvā (viesnīcā “Pērse”).
Tālrunis pierakstam: 257 03 525


Vairāk informācijas meklē www.figura-line.lv
Nepalaid garām jaunumus!
Seko "Figura Line" profiliem Facebook | Draugiem.lv | Instagram