Staburags.lv ARHĪVS

Apdzīšanas manevra laikā notiek sadursme — apdzinējs iebrauc grāvī

Guna Mikasenoka

2017. gada 24. maijs 15:42

2086
Apdzīšanas manevra laikā notiek sadursme — apdzinējs iebrauc grāvī

Šodien, 24. maijā, ap pulksten 9.30 Kokneses pagastā, ceļa Rīga—Daugavpils 104. kilometrā, notika triju automašīnu sadursme — informē Valsts policijas pārstāve Ieva Sietniece.

Pēc sākotnējās policijas rīcībā esošās informācijas, automašīna Volvo ar piekabi, kuru vadīja 1964. gadā dzimis vīrietis, brauca Daugavpils virzienā. Automašīnas Volkswagen Transporter vadītājs, kurš dzimis 1988. gadā, sāka automašīnas  Volvo apdzīšanas manevru. Savukārt automašīnas Jeep Grand Cherokee vadītājs, kurš dzimis 1973. gadā, sāka apdzīt abas automašīnas.

Kāpēc un kā notika sadursme, to policija noskaidros. Sadursmē cieta Jeep Grand Cherokee vadītājs un divas viņa pasažieres, dzimušas 1988. un 1990. gadā. Kā redzams fotogrāfijā, automašīna iebrauca grāvī.

NMPD Reģionālā centra vadītāja vietnieks medicīnas un operatīvajos jautājumos Kristiāns Galanders informē, ka pavisam ceļu satiksmes negadījumā bija iesaistītas deviņas personas, bet cieta trīs. 43 gadus vecais automašīnas vadītājs guva apakšdelma lūzumu un nogādāts slimnīcā. 26 gadus veca sieviete guva ceļa traumu, bet 28 gadus veca sieviete — galvas traumu, arī viņas abas nogādātas slimnīcā. 

Vakar, 23. maijā, divu auto sadursmē šosejas Rīga—Daugavpils 94,1. kilometrā cietuši trīs cilvēki.  Ap pulksten 14.30 uz šosejas Kokneses pagasta teritorijā notikusi 1995. gadā dzimušas sievietes vadītās automašīnas Audi 80 un mikroautobusa Volkswagen Caravelle, ko vadīja 1963.gadā dzimis vīrietis, sadursme. Bija aizdomas, ka 53 gadus veca sieviete guvusi apakšdelma lūzumu. 15 gadus vecs puisis sasita celi, bet 53 gadus vecs vīrietis guva apakšdelma brūci. Viņi visi no nogādāšanas stacionārā atteicās.

Imanta Kaziļuna foto