Staburags.lv ARHĪVS

A/S "Berendsen Tekstila Serviss" – ar rūpēm par perfektu tīrību

.

2017. gada 4. maijs 00:00

70
A/S "Berendsen Tekstila Serviss" – ar rūpēm par perfektu tīrību

Kopš 1994.gada, kad darbību sāka A/S "Berendsen Tekstila Serviss", ir pagājuši jau 23 gadi. Šajā laikā uzņēmums ir kļuvis par līderi telpu tīrības nozarē Latvijā un Berendsen produkti redzami ļoti daudzās sabiedriskās telpās, kurās ieejam.

Viens no uzņēmuma veiksmes iemesliem ir mainīšanās līdzi laikam. Laika gaitā par vienu no populārākajiem pakalpojumiem ir kļuvusi maināmo paklāju noma. A/S "Berendsen Tekstila Serviss" darbinieki nodrošina jaunu, tīru paklāju piegādi un nomaiņu. Šobrīd sortimentā ir desmit veidu maināmie paklāji – mikrošķiedras, neilona, kokvilnas, logo, sarkanie, gumijas, dizaina, krāsainie, ergonomiskie un komforta paklāji.

Otrs populārākais pakalpojums ir higiēnas produktu noma. To vidū ir dažādas augstvērtīgas higiēnas preces labierīcībām – putu ziepes un ziepju dozatori, papīra dvieļi un salvetes, papīra loksnes poda virsmai, dažādi šo preču turētāji, dozatori un kastes.

Piedāvājumā ir arī virtuves dvieļu noma. Tā ir noderīga gan ikvienā birojā, gan arī pārtikas ražošanas uzņēmumos. A/S "Berendsen Tekstila Serviss" virtuves dvieļu nomā pieejami 100% kokvilnas dvieļi, tie ir pietiekami mīksti un ar īpaši augstu absorbēšanas spēju.

Tāpat kā maināmo paklāju serviss, lielu popularitāti ieguvusi arī maināmo mopu noma. A/S "Berendsen Tekstila Serviss" pieejami 100% kokvilnas un mikrošķiedras mopi. Tie ir paredzēti gan grīdas sausajai uzkopšanai, gan mitrajai mazgāšanai. Mikrošķiedras mopi atšķiras ar īpašo, mūsdienu tehnoloģijām izstrādāto sintētisko šķiedru, kas uztver visus sīkos netīrumus daudz efektīvāk kā tīrot ar parasto slotu vai auduma lupatu. Uzņēmuma nomā pieejamie mopi ir piemēroti dažādu lielumu telpām, tie pieejami 46 cm, 56 cm un 110 cm platumos. Pirms izvēlaties mopus savu telpu uzkopšanai, ieteicams apskatīt telpas. Izmērot gaiteņa platumu Jūs varēsiet izvēlēties piemērotāko mopa izmēru. Ilgtermiņā tas atvieglos Jūsu darbu!

Ne tikai tīrība, bet arī glīts dizains un augsta produktu kvalitāte

Ienākot mājas lapā Berendsen.lv Jūs pamanīsiet, ka visas preces ir labas kvalitātes, ar glītu dizainu. Apskatiet higiēnas preču klāstu – tās pieejamas gan klasiskos toņos, gan arī silti oranžā, jūras zilā un citos toņos. Izvēloties šo aprīkojumu, Jūsu telpu labierīcības vairs nebūs bezpersoniskas, bet kļūs patīkamas un komfortablas.

Izmēģiniet Berendsen higiēnas produktus klātienē! Jūs pārliecinās ziepju putu un kokvilnas dvieļu kvalitāte un jūs novērtēsiet, ka visu turētāju mehānismi nevainojami darbojas. Izvēloties Berendsen.lv produktus jūs nekļūdīsieties!

Aicinām sazināties un izvēlēties!

Ja Jums ir ieinteresējis A/S “Berendsen Tekstila Serviss” pakalpojumu un preču klāsts, rakstiet uz info@berendsen.lv  vai zvaniet pa tālruni 67 5000 75 un vienojieties par tikšanos ar uzņēmuma pārstāvi. Vairāk informācijas- http://www.berendsen.lv/