Staburags.lv ARHĪVS

Konferenču zāles noma un nakšņošanas iespējas viesnīcā "Baltvilla"

.

2017. gada 3. maijs 00:00

119
Konferenču zāles noma un nakšņošanas iespējas viesnīcā "Baltvilla"

Ja patlaban esat konferenču zāles meklējumos, apsveriet iespēju to izvēlēties viesnīcā "Baltvilla". Šis komplekss atrodas tikai 15 minūšu brauciena attālumā no Rīgas, gleznainā, skaistā Baltezera krastā, priežu meža ieskautā teritorijā.

Viesnīcā "Baltvilla" pieejamas trīs dažādas konferenču zāles, kas piemērotas 25, 30 un 100 cilvēku lielām auditorijām. Šajās telpās ir visa konferencēs nepieciešamā audio un video tehnika, komfortu nodrošina arī gaisa ventilācijas un kondicionēšanas sistēmas. Viesnīcas personāls vienmēr veic telpu aprīkojuma (galdu, krēslu, runas tribīņu) pārkārtošanu atbilstoši konkrētā pasākuma vajadzībām.

Jums var noderēt tieši šīs konferenču zāles, ja rīkojat pasākumu darbiniekiem, mācības vai treniņus, jo šeit valda neikdienišķa, pilsētai neraksturīga atmosfēra. Aiz loga ir lielas, ilgus gadus augušas priedes, skaista ezermala un sakopta vide visapkārt. Otrpus ceļam ir mežs, mazliet tālāk ir Lilastes ezers, Zvejniekciems, Saulkrasti. Aptuveni 25 km attālumā ir Sigulda, uz kuru var doties apskatīt pilsētas kultūrvēsturiskos objektus, kā arī Senleju Gaujas Nacionālajā parkā.

Svarīgi, ka līdzās viesnīcas "Baltvilla" ēkai atrodas pietiekami plaša autostāvvieta, kurā visi dalībnieki varēs bez rūpēm atstāt savus auto un neuztraukties par to drošību.

Bez konferenču telpas īres viesnīcā "Baltvilla" iespējams saņemt pilna servisa pakalpojumu. Dalībnieku ērtībām konferencē būs pieejama tēja, kafija, ūdens, dažādu veidu uzkodas, kā arī pusdienas un vakariņas. Tāpat visiem konferences dalībniekiem iespējams nakšņot četru zvaigžņu viesnīcā "Baltvilla", kurā pieejami standarta un luksus numuri, kā arī prezidenta apartamenti. Viesnīcas restorānā īpaši populāra ir Vidusjūras ēdienu ēdienkarte.

Kompleksā pieejama ne tikai konferenču zāles noma un nakšņošanas iespējas, bet arī relaksējošas SPA un atjaunojošas rehabilitācijas procedūras. SPA procedūru klāstā ko patīkamu sev atradīs gan sievietes un vīrieši, gan bērni un seniori. Jūs varat izvēlēties šokolādes vai Thai pēdu masāžu, klasisko masāžu ķermenim vai kosmētiskās procedūras sejai.

Viesnīcas kompleksā atrodas arī rehabilitācijas centrs, kurā var saņemt fizioterapiju, ūdens terapiju, diētas ārsta konsultācijas un citus pakalpojumus. Šeit pieejama arī vingrošana jaunajām māmiņām kopā ar mazuļiem.

Ja jums ir vajadzīga konferenču zāles noma vai arī vēlaties atpūsties ārpus pilsētas steigas - iepazīstiet “Baltvilla” piedāvājumus. Jūs varat saņemt pilna servisa pakalpojumu rīkojot konferences, kā arī izvēlēties nakšņošanas, SPA atpūtas vai rehabilitācijas procedūras. Novēlam, lai izdodas veiksmīgs pasākums vai konference, vai arī vienkārši patīkama atpūta!

Vairāk informācijas- https://www.baltvilla.lv/konferences/telpas/