Staburags.lv ARHĪVS

Compensa apdrošināšana Tavam sirdsmieram

.

2017. gada 27. aprīlis 15:41

163
Compensa apdrošināšana Tavam sirdsmieram

Dzīve ir pārsteigumu pilna – daži no tiem ir patīkami, citi mēdz sagādāt zināmas raizes. Labs veids, kā nodrošināties pret dažādiem pārbaudījumiem, ir apdrošināšana. Turklāt tā var noderēt dažādās dzīves jomās. Izvēlies drošību kopā ar Compensa

Ja meklē drošu un uzticamu pakalpojumu sniedzēju, viens no variantiem ir apdrošināšanas kompānija Compensa. Tā piedāvā dažāda veida apdrošināšanu gan privātām, gan juridiskām personām.

Apdrošināšanas kompānija Compensa, piedāvā visdažādākos risinājumus klientu drošībai. Kompānijas vīzija ir nodrošināt plašu piedāvājumu klāstu un saprotamus apdrošināšanas nosacījumus. Compensa klienti var rēķināties ar:

  • Iespēju pieteikt atlīdzību 24 stundas diennaktī;

  • Palīdzības dienestu negadījumu seku novēršanai;

  • Izsmeļošu informāciju par zaudējumu izskatīšanas un atlīdzības piešķiršanas kārtību

Kompānija ir ieinteresēta ilgtermiņa sadarbībā, tādēļ izveidojusi lojalitātes programmu, kas pieejama klientiem, kuri iegādājušies Compensa Mājas un Compensa KASKO apdrošināšanas polises.

Compensa piedāvājumi privātpersonām

Ieskaties kompānijas piedāvājumu klāstā un izvēlies sev piemērotāko risinājumu!

OCTA polise

OCTA apdrošināšana aktuāla ir ikvienam auto īpašniekam. Saskaņā ar likumdošanu OCTA polisei ir jābūt katram mehāniskajam transportlīdzeklim un piekabei, kas reģistrēti CSDD vai Valsts tehniskās uzraudzības aģentūrā un ir ceļu satiksmes dalībnieki.

Compensa piedāvā iegādāties OCTA polisi uz dažādiem termiņiem – 3,6, 9 vai 12 mēnešiem. OCTA polisi, kas izsniegta Latvijā, droši var izmantot arī citās Eiropas Savienības valstīs.

OCTA polisi visvienkāršāk iegādāties internetā – izmantojot apdrošināšanas kalkulatoru, uzzini cenu piedāvājumu un izmanto arī citas priekšrocības, piemēram, atgādinājumu par polises termiņa beigu tuvošanos.


KASKO apdrošināšana

Vēl viena autovadītājiem noderīga apdrošināšana ir KASKO. Tā nevar pasargāt no dažādiem negadījumiem uz ceļa, taču atvieglos rūpes par negadījuma izraisītajām sekām. Compensa piedāvājumā:

  • Visu risku apdrošināšana;

  • Ātra atlīdzību izmaksa;

  • Tehniskā palīdzība un maiņas automašīna 24 stundas diennaktī

Turklāt, ja ceļu satiksmes negadījumā cietis tikai automašīnas stiklojums, pašriska apmērs ir 0 eiro.

Nekustamā īpašuma apdrošināšana

Māja ir tā vieta, kur atjaunot spēkus. Taču, lai tā patiešām būtu īsta miera osta, tai jābūt arī drošai. Par to parūpēties palīdz mājokļa apdrošināšana. Apzinoties visas rūpes, kas saistītas ar mājokļa uzturēšanu un iespējamiem riskiem, piemēram, ugunsgrēka un dabas stihiju radītiem bojājumiem vai trešo personu prettiesisku rīcību, kompānija Compensa sagatavojusi lielisku piedāvājumu – apdrošināšanas polisi Compensa Mājas.

Polisē iekļauta:

  • Nekustamā īpašuma apdrošināšana;

  • Mantas apdrošināšana – tās, kas atrodas nekustamā īpašumā un arī ārpus tā;

  • Civiltiesiskā apdrošināšana – trešajai personai radītie zaudējumi

Kādēļ izvēlēties šo piedāvājumu?

Izvēlies šo polisi un saņem vairākas priekšrocības –

  • Daudzveidīgu apdrošināšanas segumu;

  • Mazāki apdrošināšanas maksājumi, slēdzot līgumu uz ilgāku laika posmu;

  • Mājokļa īpašnieka vai īrnieka civiltiesiskās atbildības apdrošināšana 1000 eiro apmērā polisē iekļauta bez maksas

Parūpējies par sava mājokļa un ģimenes locekļu drošību – izvēlies Compensa apdrošināšanu!

Ceļojumu apdrošināšana

Došanās ceļojumā saistās ar patīkamām emocijām, tomēr, lai viss izdotos, kā cerēts, svarīgi ir tam pienācīgi sagatavoties. Viena no iespējām, kā sevi pasargāt no iespējamiem riskiem, piemēram, nozaudētas bagāžas vai atcelta reisa, ir ceļojumu apdrošināšana.

Compensa ceļojumu apdrošināšanas polise piemērota gan īsiem, gan garākiem ceļojumiem – gan atpūtas, gan darījumu braucieniem.

Compensa ceļojumu apdrošināšana iekļauj daudzveidīgu risku segumu. Piemēram:

  • Medicīniskie izdevumi – neatliekama zobārstniecība, medicīniskais transports, slimnieka repatriācija, kā arī repatriācija apdrošinātās personas nāves gadījumā;

  • Palīdzības organizēšana – meklēšanas un glābšanas izdevumi, ja ceļojuma laikā apdrošinātais ir apmaldījies vai pazudis; tiek segtas transporta un uzturēšanās izmaksas vienam radiniekam, ja tā klātbūtne ir nepieciešama; ID dokumentu atjaunošana; Tulka pakalpojumi;

  • Izmaiņas ceļojumā – tiek segti izdevumi, kas radušies izmaiņu dēļ, piemēram, ceļojuma atcelšanas, aizkavēšanās vai pārtraukšanas gadījumā;

  • Nelaimes gadījumu apdrošināšana;

  • Civiltiesiskās atbildības apdrošināšana;

  • Bagāžas apdrošināšana – tiek atlīdzināti zaudējumi bagāžas nozaudēšanas vai bojājuma gadījumā

Papildus drošībai iespējams izvēlēties vēl arī citus apdrošināšanas riskus, piemēram, mājokļa apdrošināšanu ceļojuma laikā un maka apdrošināšanu.

Pirkuma apdrošināšana

Apdrošināšanas kompānijas Compensa piedāvājumā arī pirkuma apdrošināšana tehnikai (datoriem, mobilajiem telefoniem, televizoriem utt.) pret bojājumiem, bojāeju un zādzību. Iegādājoties jaunu preci, būsi pasargāts no papildu izdevumiem, kas radušies tās bojājuma vai zādzības gadījumā.

Tāpat pieejama arī pirkuma defekta – pagarinātās garantijas apdrošināšana. Tas nozīmē, ka prece tiek aizsargāta pret izdevumiem, kas radušies preces defekta dēļ arī tad, kad ražotāja noteiktā garantija būs beigusies. Šī apdrošināšana būs spēkā līdz pat 5 gadiem pēc ražotāja noteiktās garantijas termiņa beigām.

Piedāvājumi uzņēmumiem

Compensa nodrošina dažādus lieliskus risinājumus arī uzņēmumu drošībai –

  • Kompleksu risinājumu uzņēmējdarbības apdrošināšanai – daudzveidīgu risku segumu, kā arī iespēju pielāgot apdrošināšanas nosacījumus un izvēlēties papildu riskus;

  • Īpašuma apdrošināšanu – individuāli noteiktus risinājumus un aizsardzību dažādiem uzņēmumu veidiem;

  • Biznesa ceļojumu apdrošināšanu – plašu risku segumu, diennakts palīdzību visā pasaulē un individuālu pieeju katram klientam;

  • Profesionālo civiltiesiskās atbildības apdrošināšanu – polisi, kas pasargā profesionālo pakalpojumu sniedzējus, piemēram, grāmatvežus, būvspeciālistus, darba aizsardzības speciālistus, no neplānotiem izdevumiem, kas viņu kļūdas dēļ ir radušies klientiem vai citām personām;

  • Auto apdrošināšanu – OCTA un KASKO polises;

  • Būvniecības un tehnikas apdrošināšanu – iespēju apdrošināt lauksaimniecības, būvniecības un mežizstrādes tehniku;

  • Kravu apdrošināšanu – iespēju apdrošināt kravas, kas tiek pārvadātas, izmantojot gaisa, jūras, dzelzceļu vai autotransportu.

Ieskaties interneta vietnē www.compensa.lv un iepazīsties ar plašāku informāciju par piedāvātajiem pakalpojumiem!