Staburags.lv ARHĪVS

Apavi online veikalā — kur labāk izvēlēties?

.

2017. gada 25. aprīlis 14:08

166
Apavi online veikalā — kur labāk izvēlēties?

Labi apavi sniedz iespēju justies ērti un komfortabli, kustēties bez grūtībām un ikdienu padara vieglāku. Ja pietrūkst laika iepirkties klātienē, daudzi izvēlas interneta veikalus.

Ja jāpērk apavi online veikalā, daudzi izvēles Somijas Apavi tiešsaistes platformu vairāku iemeslu dēļ. Pirmkārt, šis ir veikals ar vairāk kā 20 gadu darbības pieredzi Latvijā. Sākotnēji veikalā galvenokārt bija Somijā ražoti apavi, taču laika gaitā sortiments tika paplašināts arī ar citu valstu labākajiem ražojumiem. Šajā laikā veikala speciālisti ir pārbaudījuši un ieguvuši kontaktus ar labākajiem Eiropas apavu ražotājiem, līdz ar to visi veikalā nopērkamie apavi ir augstas kvalitātes. Būtiski, ka vienmēr tiek pārbaudīta apavu piemērotība Latvijas klimatiskajiem apstākļiem - nokrišņiem, gaisa mitrumam un citiem aspektiem. Tādējādi apavi kalpo pietiekami ilgi un ir vērts tos iegādāties.

Otrs iemesls, kādēļ pircēji izvēlas Somijas Apavi interneta veikalu, ir ērtums un ātrums, kādā var saņemt apavus. Somijasapavi.lv interneta veikalā var apskatīt visus nopērkamos apavus vai arī veikt precīzāku atlasi, izvēloties, piemēram, izmēru, krāsu, ražotāju vai modeli. Pēc izvēles veikšanas jāspiež pogu "Pirkt", pēc kā jāievada datus par sevi, jāizvēles maksājuma veidu un jāapmaksā rēķinu. Apskatiet savu e-pastu - iegādāto preci saņemsiet nākamajā darba dienā, kolīdz saņemsiet pirkuma apstiprinājuma ziņu.

Apavi online veikalā nav pati populārākā prece, taču pieredzējušākie klienti nebaidās tos iegādāties bez uzlaikošanas klātienē. Somijasapavi.lv online veikalā var izmantot Ērto izmēru tabulu, kas palīdz nekļūdīties pērkot dažādu veidu apavus.

Jau kopš pirmsākumiem Somijasapavi.lv var nopirkt apavus sievietēm, vīriešiem un bērniem. Te atradīsiet gan ikdienas apavus darbam birojā vai mācībām skolā, gan sporta apavus brīvdienu aktivitātēm, gan siltus apavus aukstajiem gada mēnešiem. Būtiski, ka ir nopērkami gan mazo, gan plus izmēru apavi.

Pozitīvi, ka Somijas Apavi online veikalā var iegādāties arī atlaižu karti. Sākot ar 2. iepirkšanās reizi pieejama 10 % atlaide, bet sākot ar 6. iepirkšanās reizi saņemsiet 30% atlaidi. Šo karti var izmantot arī jūsu tuvinieki un tādējādi arī ietaupīt līdzekļus.

Gan Somijas Apavi veikalā Rīgas centrā, Kr. Barona ielā 36, gan interneta veikalā ir nopērkami dažādi apavu kopšanas līdzekļi. Jūsu apavu kopšanai noderēs dažādu veidu apavu kremi, spreji zamšādas kopšanas, kurpju dezodoranti, ieliktņi svaiguma uzturēšanai. Ikvienam apavu pārim ir 2 gadu garantija, kā arī veikalā ir pieejami servisa pakalpojumi.