Staburags.lv ARHĪVS

Sixt noma – premium klases risinājums par zemām cenām

.

2017. gada 20. aprīlis 00:00

120
Sixt noma – premium klases risinājums par zemām cenām

Auto noma – tā ir iespēja plānot savu laiku, maršrutu un izdevumus, pārvietoties komfortabli, kā arī viegli un ātri reaģēt neparedzētos apstākļos vai īpašās situācijās. Izmantojot auto nomas pakalpojumus, svarīgs ir ne vien izvēlētais automobilis, bet arī nevainojams serviss, individuāla pieeja un klienta ērtībām pielāgoti risinājumi. To visu un vēl daudz vairāk nodrošina Sixt – vadošais mobilitātes pakalpojumu sniedzējs Latvijā un Eiropā.

Sixt nomas piedāvājumā ir visu pasaulē vadošo ražotāju automobiļi. Šeit atradīsi tādus zīmolus kā BMW, Mercedes, Audi, Volkswagen, Toyota un daudzus citus – automašīnas, kuru kvalitāti novērtējuši miljoniem cilvēku visā pasaulē. Visi spēkrati ir nevainojamā tehniskā stāvoklī, ne vairāk kā divus gadus veci, turklāt pēc nepieciešamības aprīkoti ar klientam nepieciešamo. Sixt nomas autoparkā pieejami gan ērti ekonomiskās klases auto ar nelielu degvielas patēriņu, gan jaudīgi biznesa un luksus klases modeļi, kas ļaus baudīt īpašas priekšrocības un pārvietoties ar vēl nebijušu komfortu. Tāpat šeit pieejami arī citi transportlīdzekļu veidi, kas nodrošinās mobilitāti, lai kurp tu arī dotos.

Sixt nomas punkti pieejami vairākās vietās visās Latvijas lielākajās pilsētās, kā arī 105 citās valstīs visā pasaulē, kopā veidojot vairāk nekā 4000 punktus, kur tu vari saņemt vai nodot izvēlēto automašīnu, tai skaitā visās Eiropas valstu lielākajās lidostās. Izvēlēto automašīnu iespējams rezervēt gan uz vietas, kādā no nomas punktiem, gan internetā vai mobilajā aplikācijā, kur tāpat iespējams rezervācijas atcelt vai mainīt. Iznomāto auto iespējams nodot citā nomas punktā, tādējādi pielāgojoties izvēlētajam maršrutam un laika skalai.

Sixt vieglo auto noma – visplašākais nomas automašīnu klāsts daudzveidīgā cenu amplitūdā. Sixt auto nomā Latvijā nekavējoties pieejami vairāk nekā 20 dažādi vieglo automašīnu modeļi, tai skaitā vairāki elektroauto tiem, kas vēlas izbaudīt jaunākos tehnoloģiju sasniegumus. Visu automobiļu tehnisko specifikāciju, bagāžas un pasažieru vietu skaitu, kā arī citas detaļas iespējams ērti izpētīt internetā, tādējādi izvēloties vispiemērotāko transportlīdzekli, kā arī uzreiz aprēķinot paredzētā nomas termiņa izmaksas. Visi auto pieejami īrei, sākot no 21 gada vecuma, un vadītāja apliecībai jābūt vismaz divus gadus.

Sixt busu noma  – Latvijas nomas punktos pieejami divi kravas furgonu modeļi – Renault Trafic L1 H1 un Volkswagen Crafer. Ietilpīgie kravas busi ļaus viegli un operatīvi pārvadāt jebkuru klientam nepieciešamo kravu, atrunājot konkrētu nobraukumu un nomas termiņu.

Sixt limuzīnu serviss
– elegants risinājums biznesa klases braucienam. Jaunākās paaudzes automobiļi apvienojumā ar šofera pakalpojumiem nodrošinās luksusa klases auto nomu, transfēru no vai uz lidostu, kā arī nevainojamu apkalpošanu visa īres termiņa ietvaros. Tāpat iespējams izīrēt limuzīnu klases auto būtiskam pasākumam vai kāzu svinībām.

Sixt velosipēdu noma – pašapkalpošanās divriteņu īre Rīgā un Jūrmalā. Ērts risinājums gan pilsētas iedzīvotājiem, gan tūristiem. Riteņbraucēju ērtībām pieejami vairāk nekā 250 velosipēdi visa gada garumā. Braucot ar velosipēdu, iespējams ne vien nokārtot ikdienas darbus, bet arī izbaudīt pilsētas apskates objektus un veidot izcilu brīvdienu maršrutu.

Sixt motorolleru noma – iespēja izbaudīt piedzīvojumiem bagātu dienu ar leģendāro Vespa motorolleru Rīgās un tās apkārtnē. Vasaras sezonā Rīgas iedzīvotājiem un viesiem pieejami divu veidu motorolleri – Vespa Primavera 50cc un Vespa Primavera 125cc. Braucamrīki lieliski piemēroti gan izbraucieniem pilsētas teritorijā, gan garākām distancēm pa visu Latviju. Interesentiem tiek piedāvāti jau gatavi maršruti, kas iekļauj visus nozīmīgākos apskates objektus un ļauj izbaudīt pilnvērtīgu un iespaidiem bagātu atpūtu. Minimālais motorollera vadītāja vecums – 23 gadi, autovadītāja apliecības stāžs – divi gadi. Nomas maksā ietilps viena ķivere, papildu ķiveri iespējams iznomāt uz vietas.

Sixt auto noma – plaša izvēle, nevainojams serviss un draudzīgas cenas! Izbaudi pavasari jau tagad!