Staburags.lv ARHĪVS

Kādēļ daudzi izvēlas autoskolu “Credo Autoprieks”?

.

2017. gada 19. aprīlis 00:00

113
Kādēļ daudzi izvēlas autoskolu “Credo Autoprieks”?

Ja esi nolēmis, ka ir laiks sākt mācības autoskolā un iegūt B kategorijas auto vadītāja apliecību, ir laiks izvēlēties labu mācību iestādi. Piedāvājumu netrūkst, tad kādēļ daudzi izvēlas autoskolu “Credo Autoprieks”?

Autoskola “Credo Autoprieks” ir ar ilggadēju pieredzi


Autoskola
“Credo Autoprieks” Latvijā darbojas jau vairāk kā piecpadsmit gadus un tās kolektīvā ir zinoši, pieredzējuši pasniedzēji. Būtiski, ka gan teorijas, gan autobraukšanas instruktori ir ieguvuši darbam vajadzīgos sertifikātus, kā arī kursantu atzinību. Braukšanas instruktoru reitingus var apskatīt CSDD mājas lapā.

Latvijā darbojas 19 autoskolas filiāles


Darbības laikā autoskolā “Credo Autoprieks” ir izveidotas 19 filiāles visā Latvijā. Līdz ar to ikviens var atrast sev tuvāko skolas filiāli un izvēlēties nodarbības darba dienu rītu, vakaru vai brīvdienu grupās.

Iespējams iegūt vadītāja apliecību 10 dažādās kategorijās

Autoskola ir ar lielu darbības pieredzi, tādēļ šeit vadītāja apliecību var iegūt 10 dažādās kategorijās (A, B, BE, C, CE, D, DE, 95, ADR un Traktortehnika).

Autoskolā “Credo Autoprieks” nodrošina individuālu pieeju


Arī tad, ja kursants nevar samaksāt visu mācību maksu uzreiz, iespējams to veikt izmantojot līzingu. Autoskola “Credo Autoprieks” sadarbojas ar kompāniju "Lateko Līzings", tādēļ samaksu var veikt 3 līdz 24 mēnešu laikā. Arī mācību procesā skolas darbinieki ir atsaucīgi - vajadzības gadījumā var mainīt instruktorus, apmeklēt konsultācijas, u.tml.

Autoskolā “Credo Autoprieks” vadītāja apliecību iegūst dažādu vecumu cilvēki

Daudzi cilvēki domā, ka auto vadītāja apliecību jāiegūst pēc iespējas jaunākā vecumā, tomēr tas tā nav. Katrs cilvēks līdz mācībām autoskolā nonāk atšķirīgā vecumā, tad, kad viņš tam ir psiholoģiski un finansiāli gatavs. Autoskolā “Credo Autoprieks” daudzi labi braucēji rodas arī seniora vecumā, galvenais ir prasmes un pārliecība par sevi.

Daļu kursantu uztrauc teorijas mācības, bet daļa vairāk baidās par to, cik viegli veiksies braukšanas nodarbībās. Allaž iespējams visu darīt soli pa solim, piemēram, no sākuma iziet un nokārtot eksāmenu teorijas daļā, bet tikai pēc tam sākt braukšanas nodarības. Tādā veidā rodas lielāka psiholoģiska drošība, ka vismaz puse darba jau ir izdarīta.

Tāpat jāmin, ka visbiežāk kursanti teorijas un braukšanas mācības veic paralēli, jau uzreiz, sākot mācības. Šādā veidā tiek ietaupīts laiks, taču tas nav izšķirīgais faktors, ko jāvērtē, mācoties autoskolā. Drošība par savām teorijas un braukšanas prasmēm ir galvenais, ko jāiegūst vēl pirms auto vadītāja apliecības saņemšanas, tad problēmas uz ceļa neradīsies. Lai Tev veicas mācoties autoskolā “Credo Autoprieks”!