Staburags.lv ARHĪVS

Piecu veidu dāvanas, ar kurām var ietaupīt (iegādājoties internetā)

.

2017. gada 31. marts 10:10

107
Piecu veidu dāvanas, ar kurām var ietaupīt (iegādājoties internetā)

Kā jūs izvēlaties dāvanas? Noteikti piekritīsiet - tas nav viegls uzdevums. Pirmkārt, jāpārdomā, kas varētu patikt cilvēkam, kuru vēlaties iepriecināt. Diez vai jaunietim patiks tas pats, kas senioram. Tāpat jāņem vērā arī dzimumu atšķirības. Ja sievietes vairāk dod priekšroku romantiskām veltēm, vīrieši vairāk novērtē praktiskas dāvanas.

Vēl viens svarīgs aspekts, kas jāņem vērā, ir jūsu finansiālās iespējas. Un šajā gadījumā ir jāpārdomā, kur iegādāties dāvanas tā, lai tās būtu ne tikai oriģinālas, bet arī izdevīgas. Aplūkosim piecu tipu dāvanas, kuras izdevīgāk ir iegādāties internetā.

1. Dzimšanas dienas dāvanas. Šie svētki ir svarīgi ikvienam – gan maziem, gan lieliem jubilāriem. Ir taču tik patīkami saņemt oriģinālas un pārdomātas dāvanas, turklāt, redzot prieku saņēmēja sejā, arī dāvinātājs jūt gandarījumu.

Nav vienas konkrētas formulas, pēc kuras izvēlēties dzimšanas dienas dāvanas. Jāņem vērā gan tas, cik labi pazīstat gaviļnieku, gan arī to, kāda ir viņa gaume.
Mūsdienu cilvēkiem mēdz būt pārāk maz brīva laika, lai to veltītu staigāšanai pa veikaliem un dāvanu meklēšanai, tādēļ daudz ērtāk ir izvēlēties piemērotāko un iegādāties internetā. Piemēram, dāvanu portāls Visasdavanas.lv piedāvā vienkāršu sistēmu, kā ātri atrast dāvanas, vadoties gan pēc tās saņēmēja raksturojuma (apsveikumu saņēmējs ir bērns, jaunietis, pieaugušais vai seniors), gan arī pēc gaidāmo svētku, kuros plānots dāvināt dāvanu, veida.

Aplūkojot, kāds piedāvājums atrodams sadaļā “Dāvanas dzimšanas dienā”, jūs būsiet pārsteigti, jo tajā iespējams iegādāties dažādas oriģinālas veltes, kuras piemājas veikalos parasti nav atrodamas. Vai arī ir, taču maksā daudz dārgāk. Piemēram, jaunietim, kurš ikvienā pārvietojas ar velosipēdu, lieliski noderētu “velozeķe” jeb velosipēda pārsegs, kas atvieglo pārvietošanās līdzekļa uzglabāšanu iekštelpās. Kungiem, kuri novērtē tradicionālas dāvanas, patiks tauriņš ar Lielvārdes jostas rakstu. Savukārt dāmas priecāsies par gaismas virtenēm romantiskos toņos.

2. Dāvanas Lieldienās. Lai arī šajos svētkos dāvanu pasniegšana nav tik populāra, kā, piemēram, Ziemassvētkos, jūs varat ieiest jaunu tradīciju un iepriecināt kādu sev mīļu cilvēku ar negaidītu dāvanu.

Ja kādam draugam vai draudzenei patīk oriģināli mākslas darbi un dizaina elementi, aicinām izvēlēties kādu no unikālajām metāla figūriņām, kas pieejamas portālā Visasdavanas.lv. Tostarp ir “Iemīlējies vīrietis”, Cilvēks ar suni”, “Trusis”, “Kaķis” un dažādas citas interesantas figūriņas.

Savukārt, ja jūsu draugs ir dažādu kārumu cienītājs, viņam patiks CAPS - Latvijas šokolādes kolekcija, kurā ietilpst dabiski, Latvijā ražoti saldumi.

3. Dāvanas Māmiņdienā. Kā zināms, Latvijā Mātes dienu atzīmē maija otrajā svētdienā, tādēļ arī tu noteikti neaizmirsti apsveikt savu mammu šajos īpašajos svētkos. Portālā Visasdavanas.lv atradīsi dažādas skaistas dāvanas, kuras priecēs mammu, viņai tik nozīmīgajos svētkos.

Ja tava mamma ikdienā aizraujas ar dārza darbiem, viņa noteikti priecāsies saņemt žurnāla “Dārza pasaule” abonementu. Tā būs lieliska iespēja lasīt noderīgu informāciju par to, kā iekārtot dārzu, ko un kur labāk stādīt, kā kopt dažādus augus un kā pagatavot gardus ēdienus.

Ja vēlies palutināt savu māmiņu ar ko īpašu, vari uzdāvināt viņai relaksējošu, patīkamu vispārējo klasisko masāžu, kas atbrīvo no spriedzes, uzlabo asinsriti, kā arī labvēlīgi iedarbojas uz locītavām un saitēm. Ikviens ir pelnījis kārtīgi atpūsties, sevišķi svētkos, vai ne?

4. Dāvanas izlaidumā. Atestāta saņemšana, ziedu klēpis un sveicēju rinda. Izlaidums ir svarīga diena katra skolēna izglītības ceļā, kad viens posms beidzas, taču otrs - sākas.

Ja arī jūsu pazīstamo cilvēku lokā ir kāds, kurš šogad absolvēs pamatskolu, vidusskolu, augstskolu, universitāti vai kādu citu izglītības iestādi, iesakām ielūkoties Visasdavanas.lv izlaiduma dāvanu piedāvājumā.

Lai absolvents varētu kārtīgi atpūsties pēc saspringtā eksāmenu un noslēguma darbu perioda, iepriecini viņu ar SPA centra apmeklējumu divām personām. Savukārt tiem, kam patīk asākas izjūtas, varat pasniegt dāvanu karti apmācībai lidojumam ar paraplānu. Iespēja palūkoties uz visu no putna lidojuma - brīnišķīga pieredze, turklāt nodarbības laikā būs iespējams pašam iemācīties, kā vadīt paraplānu. 

5. Dāvanas kāzās. Vasara nenoliedzami ir kāzu svinību sezona, tādēļ droši vien jūsu radinieku vai draugu saimē ir kāds pāris, kas gatavojas iestūrēt laulības ostā jau tuvākajā laikā. Dāvanas izvēle jaunlaulātajiem ir diezgan atbildīgs process, jo jāpadomā par to, lai tā priecētu ne tikai vienu, bet divus cilvēkus. Visasdavanas.lv sniegs dažādus, par izdevīgām cenām pieejamus, piedāvājumus, kā iepriecināt jauno pāri viņu īpašajā dienā.

Viena no populārākajām dāvanām, kuru ciemiņi mēdz pasniegt kāzās, ir nauda. Lai arī parasti to iesaiņo papīra aploksnē, jūs varat būt oriģināli un pasniegt naudu īpaši noformētā koka aploksnē, uz kuras uzdrukāti jaunā pāra vārdi, kāzu datums, kā arī jūsu izvēlēts novēlējums.

Savukārt, ja vēlaties dāvāt jaunlaulātajiem iespēju iemūžināt skaistākos brīžus fotogrāfijās, uzdāviniet dāvanu karti dalībai radošā fotosesijā.

Neatkarīgi no tā, kādi ir svētki un kādu dāvanu jūs esat izvēlējušies, atcerieties, ka lielāko prieku sniedz tās lietas, kas dāvātas no sirds. Lai patīkams dāvināšanas prieks!