Staburags.lv ARHĪVS

Kārtējo uzvaru izcīna Imants Lūsis

Kārtējo uzvaru izcīna Imants Lūsis

Aizvadīts Skrīveru novada domes ceļojošo kausu izcīņas 82. šaha turnīrs, uz kuru bija ieradušies spēlētāji no Skrīveriem, Aizkraukles un Pļaviņām. Šaha sacensību laikā bija vērojamas spraigas cīņas kā starp pieaugušajiem, tā arī starp skolēniem.

Vispārējā grupā astoņās partijās, uzvarot visus savus pretiniekus, pirmo vietu izcīnīja skrīverietis Imants Lūsis. Otro vietu ieguva skrīverietis Anatolijs Bičkovskis.

Sievietēm labākā bija pļaviņiete Anita Seikovska, otro un trešo vietu ieguva skrīveriete Viktorija Kurpniece un aizkraukliete Irina Sokola.
Iesācēju grupā pirmo vietu izcīnīja skrīverietis Gatis Muižnieks, aiz sevis atstājot pļaviņieti Andreju Reiznieku un sērenieti Jāni Nagli.

Skolēniem, zaudējot tikai vienu partiju, uzvarēja Pļaviņu novada ģimnāzijas 3.b klases skolēns Edgars Osipausks. Otrās un trešās vietas ieguvēji tika noskaidroti, izmantojot koeficientu, kas bija lielāks Aizkraukles novada vidusskolas 1.a klases skolēnam Artūram Lukašēvičam. Trešajā vietā ierindojās Aizkraukles novada vidusskolas 1.m klases skolēns Ņikita Aņenko.

Atzinības raksti tika pasniegti Pļaviņu novada ģimnāzijas 5.a klases skolēnam Markusam Jablonskim, 2.b klases audzēknei Elijai Muceniecei, Aizkraukles novada vidusskolas 2.m klases audzēknim Emilam Mirzojevam, kā arī Andreja Upīša Skrīveru vidusskolas 4.a klases skolniecei Laimai Ondzulei un visjaunākajam šī turnīra dalībniekam — Skrīveru novada pirmsskolas izglītības iestādes “Sprīdītis” audzēknim Gustavam Ondzulim.

Nākamais Skrīveru novada domes ceļojošo kausu izcīņas šaha turnīrs notiks 7. maijā.