Staburags.lv ARHĪVS

Telšu noma – izdevīgākais risinājums brīvdabas pasākumiem

.

2017. gada 16. februāris 00:00

484
Telšu noma – izdevīgākais risinājums brīvdabas pasākumiem

No 9 līdz 1500 kvadrātmetru platība – tieši tik daudzveidīga ir telšu nomas izvēle pasākumu aprīkojuma servisā „Akurāts”. Citiem vārdiem sakot - sev vajadzīgo aprīkojumu atradīs ikviens!

No agra pavasara līdz vēlam rudenim parasti ir aktīvais pasākumu rīkošanas laiks, kad ik nedēļu norisinās festivāli, sporta sacensības, aktīvās atpūtas pasākumi, koncerti, brīvdabas izrādes utt. Visiem šiem notikumiem nepieciešams aprīkojums, lai nodrošinātu to norisi.


Kāpēc nomāt teltis?

Atbilde ir vienkārša! Vai pašu nopirktā telts, kuras platība ir, piemēram, 200 kvadrātmetri, jums būs vajadzīga vairāk nekā vienu reizi vai tā nepieciešama tikai konkrētajam pasākumam? Ja telts lietošana būs vienreizējs gadījums, tad tās noma ir efektīvāks risinājums mērķa sasniegšanai un izmaksu efektivitātes nodrošināšanai!

Telšu noma vienmēr būs izdevīgāka pat tad, ja gadā rīkojat kaut divus vai trīs lielākus pasākumus. Kāpēc? Jums nebūs jālauza galva par telšu uzglabāšanu, tīrīšanu un arī piegādi. To visu paveic telšu nomātājs, piemēram, pasākumu aprīkojuma servisa „Akurāts” komanda.

Vēl viens apstāklis, kādēļ telšu noma būs piemērotāka nekā šāda aprīkojuma iegāde, ir tas, ka katram pasākumam tomēr ir sava specifika un nepieciešama atšķirīga platība. Vai esiet gatavi iegādāties dažāda izmēra teltis?

Telšu noma – iespēja izvēlēties katram pasākuma piemērotāko!


Pasākumu aprīkojuma servisā „Akurāts” pieejams daudzveidīgs nomas telšu klāsts – no 9 līdz pat 1500 kvadrātmetru platībai. Turklāt lielākā daļa no tām ir ar iespēju pielāgot telšu garumus tieši jūsu pasākuma vajadzībām. Piemēram, 10 metrus platas telts garums var būt gan 50 metri, gan arī sasniegt 130 metrus. 

Ieinteresējām? Lūk, pasākumu aprīkojuma servisa „Akurāts” plašais telšu nomas piedāvājums:
10 m x 10 m – 130 m (pielāgojama platība no 100 m2 līdz 1300  m2);
12 m x 10 m – 25 m (pielāgojama platība no 120 m2 līdz 300 m2);
20 m x 10 m – 75 m; (pielāgojama platība no 200 m2 līdz 1500 m2).

Pieejamas arī mazāka izmēra teltis nelieliem pasākumiem vai atsevišķām aktivitātēm un specifiskām vajadzībām lielos pasākumos (piem., reģistrācija, biļešu tirdzniecība, dzērienu un uzkodu tirdzniecība u.tml.): 3 m x 3 m (9 m2 platība), 5 m x 5 m ar klasisko vai konusveida jumtu (25 m2 platība), kā arī interesantas ģeometriskas formas telts „Zvaigzne” ar nosegtu lietderīgo platību aptuveni 50 m2.

Neatlieciet uz pēdējo brīdi telšu nomu, pat ja jūsu pasākums plānots vien vasarā! Rezervējiet to jau šodien pasākumu aprīkojuma servisā „Akurāts”, zvanot pa tālruni uz 26 338 888 vai rakstot e-pastu info@akurats.lv.

Ar visu plašo aprīkojuma klāstu varat iepazīties uzņēmuma tīmekļvietnē - http://akurats.com/lv/teltis/.