Staburags.lv ARHĪVS

Sadarbībā ar Kebbe IT Jūsu mājaslapa būs nevainojama

.

2017. gada 12. janvāris 00:00

72
Sadarbībā ar Kebbe IT Jūsu mājaslapa būs nevainojama

Zināms, ka mājaslapa uzņēmumam arī kalpo kā vizītkarte, turklāt to aplūko milzīgs skaits cilvēku. Lai nerastos komunikācijas vai kādas citas problēmas, iesakām izmantot mūsu speciālistu zināšanas.

Atgādinām, ka uzņēmuma pakalpojumi nav saistīti vien ar lapas uzturēšanu, attīstīšanu un uzlabošanu, bet arī, piemēram, ar e-mārketinga kampaņu īstenošanu. Šis plašais piedāvājumu klāsts radīts, lai būtu vieglāk izvēlēties variantu, kā veicināt biznesu un piesaistīt klientus. Pēc visu darbu paveikšanas Jūsu klienti varēs par Jums uzzināt ne tikai ziņu portālos, bet arī savā e-pastā. Lai tiktu pievērsta vēl lielāka vērība tieši Jūsu firmai konkrētajā darbības sfērā, dodam iespēju radīt tās oficiālo interneta lapu no pašiem pamatiem. Ar šādu atbalstu varēsim Jums sniegt unikālu lapas dizainu, kas būs piemērots, lai darbotos ātri un vienkārši. Saistībā vēl ar šo tēmu jāmin, ka liela loma ir informācijai, kas publicēta Jūsu lapā, tādēļ piedāvājam arī uzturēt šo lapu, regulāri atsvaidzinot informāciju un radot tekstus, kas nelīdzinās nevienam citam!

Šīs korekcijas Jūsu lapas saturā palīdzēs noturēt klientus, jo viņus lasītais spēs pārliecināt. Tas nozīmē, ka viņi patstāvīgi spēs rast atbildes uz visiem saviem jautājumiem, kā arī brīvi orientēsies, lai atrastu visu nepieciešamo. Ir vēl dažas lietas, kas var noderēt, lai potenciālo klientu loks kļūtu lielāks. Proti, profesionālu attēlu vai video izveide un ievietošana lapā, kā arī, piemēram, tulku iesaistīšana, ja lapu paredzēts reklamēt arī citās valodās. Kebbe IT darbinieki pārzina daudzas jomas un spēj pasniegt sarežģītas lietas klientiem saprotamākā veidā. Tomēr, lai mājaslapa funkcionētu vēl labāk, ir iespējams pirms tam izveidot tās konceptu, izanalizējot, kā un kur katra detaļa tiks izvietota, kāds uzdevums ir tajā ievietotajai informācijai utt. Tomēr obligāti jāzina, kas tajā būs jāpaveic klientiem pašiem – jāpasūta preces vai ko citu – , lai saprastu, cik sarežģīts un ilgs būs darbs. Koncepta izmantošana palīdzēs laikus saprast, cik ilgu laiku tas aizņems un cik maksās, kā arī ieviesīs lielāku skaidrību.

Kļūstot par mūsu klientu, ikviens vēlas panākt, ka viņa mājaslapa kļūst simtreiz labāka kā pārējiem, tādēļ vēl viena iespēja ir SEO optimizācija, kas garantē lapas atrašanos pirmajās pozīcijās Google meklētājā, kad iespējamie klienti meklē materiālu, kas saistīts ar konkrēto sfēru. Optimizācijā iekļauto darbu saraksts liks lapai darboties ātrāk, kā arī tiks piemēroti tās tehniskie uzstādījumi, lai to aplūkot varētu no visa veida ierīcēm un pārlūkprogrammām. Jums tas ir svarīgi, lai vietne allaž būtu kārtīga, unikāla un klientiem ērti lietojama.

Nodrošinām arī Jūsu firmas un klientu saziņu sociālajos tīklos un citos interneta kanālos, lai palielinātu izredzes uzzināt visas vēlmes un prasības. Īsāk sakot, Jūsu uzņēmumam tiks garantētas izaugsmes iespējas, jo mēs spējam paveikt vairāk, nekā Jūs kā domājat! Gaidīsim Jūs ar idejām, lai izdarītu visu, kas vien mūsu spēkos!