Staburags.lv ARHĪVS

Naudas aizdevums no droša un uzticama kredītdevēja

.

2016. gada 31. decembris 00:00

66
Naudas aizdevums no droša un uzticama kredītdevēja

Kāpēc cilvēki izvēlas saņemt tādu naudas aizdevumu kā ātro kredītu? Ātrajiem kredītiem ir vairākas būtiskas priekšrocības, piemēram, ātrāks pieteikuma izskatīšanas laiks, īsāks atmaksas termiņš, tiem nav nepieciešama ķīla un galvotājs. Turklāt šāda veida naudas aizdevums ir piemērots situācijās, kad ir nepieciešama salīdzinoši neliela naudas summa. Svarīgākais ir izvērtēt savu maksātspēju, rūpīgi iepazīties ar visiem kredīta ņemšanas noteikumiem un izvēlēties uzticamu aizdevēju.

Kas ir uzticams aizdevējs?
Izvēloties aizdevēju, kas izsniedz ātros kredītus, ir jāpievērš uzmanība vairākiem būtiskiem nosacījumiem. Pirmkārt, aizdevēja mājaslapā noteikti ir jābūt norādītai informācijai par licenci nebanku kreditēšanas pakalpojumu sniegšanai. To ir iespējams pārbaudīt arī Patērētāju tiesību aizsardzības centra mājaslapā.

Otrkārt, nebanku kredītdevēja mājaslapā ir jābūt skaidri izklāstītiem kredīta ņemšanas nosacījumiem un sankcijām gadījumā, ja naudas aizdevums netiek atmaksāts noteiktajā termiņā. Pirms kredīta pieteikšanas rūpīgi izpēti visus noteikumus un pārliecinies, ka rēķinā nebūs citu slēpto izmaksu!

Tāpat ir ieteicams:
salīdzināt vairāku aizdevēju procentu likmes - vai tās Tevi apmierina;
uzzināt atsauksmes, piemēram, no draugiem vai paziņām par konkrēto aizdevēju;
kopumā izvērtēt aizdevēja sniegtās informācijas apjomu un kvalitāti.

Naudas aizdevums 15 minūšu laikā

Viena no ātro kredītu priekšrocībām ir salīdzinoši īsais aizdevuma saņemšanas laiks. Vairāki aizdevēji piedāvā saņemt kredītu pat 15 minūšu laikā. Piesakot naudas aizdevumu, nebanku kredītdevējs nekavējoties izskata pieprasījumu un izvērtē Tavu maksātspēju. Pozitīva lēmuma gadījumā nauda var tikt pārskaitīta uz Tavu kontu pat 10-15 minūšu laikā. Arī uzticamais kredītdevējs „VIA SMS” piedāvā šādu iespēju.

Kā saņemt naudas aizdevumu no „VIA SMS”?

Nebanku kredītdevējs „VIA SMS” izsniedz ātros kredītus Latvijas Republikas iedzīvotājiem vecumā no 20 līdz 70 gadiem bez kavētiem kredītmaksājumiem vai līgumsaistību pārkāpumiem. Saņemt aizdevumu no „VIA SMS” ir salīdzinoši vienkārši.

Tev ir nepieciešams:

1. izpētīt un iepazīties ar visiem kredīta ņemšanas nosacījumiem;
2. veikt ātru reģistrāciju mājaslapā, ja esi jauns klients;
3. veikt 0,01 eiro centa pārskaitījumu „VIA SMS” kontā, ko nepieciešams izdarīt tikai vienu reizi, lai aizdevējs varētu drošā veidā uzzināt Tava konta numuru un pārskaitīt aizdevumu;
4. pieteikt aizdevumu no sava profila „VIA SMS” mājaslapā.

Sasniedz plānoto ar „VIA SMS” aizdevumu! Ieskaties viasms.lv un iepazīsties ar līguma nosacījumiem, aizdevuma veidiem, summām un atmaksas termiņiem jau tūlīt!