Staburags.lv ARHĪVS

Zoopreces, kas iepriecinās tavu mīluli

.

2016. gada 17. novembris 00:00

65
 Zoopreces, kas iepriecinās tavu mīluli

Lai palutinātu savu mīluli, iegādājies augstas kvalitātes zoopreces. Tas ir īpaši svarīgi, izvēloties mīluļa barību vai našķus, tāpēc ir daži faktori, kas jāņem vērā, plānojot mājdzīvnieka ēdienkarti.

Septiņi soļi, kā izvēlēties barību mājdzīvniekam:

   izpēti sastāvdaļu sarakstu – ikvienai sastāvdaļai ir būtiska nozīme, tāpēc pārliecinies, ka sastāvdaļu sarakstā nav produkti, kas tavam mīlulim var izraisīt alerģisku reakciju;

    noskaidro proteīna avotus – piemēram, kaķiem un suņiem proteīnu sniedz gaļa;

    identificē tauku avotus – kaķu un suņu diētai noder divu veidu tauki – omega-3 un omega-6. Omega-3 taukskābe ir svarīga asins recēšanai un iekaisumu samazināšanai;

    saproti, kas ir ogļhidrātu avots – kaķiem un suņiem daudz ogļhidrātu nav nepieciešami, jo tie ir plēsēji, tomēr citiem mīluļiem labs ogļhidrātu avots ir augļi un dārzeņi;

    pārdomā, kādas ēdiena sastāvdaļas nodrošina šķiedrvielas – tās var uzlabot zarnu un citu iekšējo orgānu veselību, tomēr ar šķiedrvielu lietošanu mājdzīvnieka uzturā aizrauties nevajadzētu;

    pievērs uzmanību arī konservantu sarakstam – tajā nevajadzētu parādīties sālim;

    neiegādājies produktu, ja tā sastāvā ir blakusprodukti, kukurūza, kvieši un soja – šie produkti mājdzīvniekiem nesniedz nekādu uzturvērtību.

Kvalitatīvas zoopreces iegādājies 1a.lv

1a.lv ir interneta veikals, kas piedāvā visdažādākās preces, tostarp – arī dzīvniekiem paredzētās. Apmeklējot mājaslapu 1a.lv, Tu vari iegādāties barību un citas zoopreces:
suņiem;
kaķiem;
grauzējiem;
putniem un mājputniem;
zivīm;
lauksaimniecības dzīvniekiem.

Veselīgu un augstas kvalitātes pārtiku interneta veikalā 1a.lv vari iegādāties par īpaši izdevīgām cenām no tādiem nozarē atpazīstamiem ražotājiem kā:
   “Josera”;
   “Pedigree”;
   “Animonda”;
    “Monge”;
    “Sam’s Field”;
    “Happy Dog”;
    “Pro Plan”;
    “Friskies”;
    “Kitekat”;
    “Vitakraft” u.c.

Veikala virtuālajos plauktos vari atrast ne tikai ikdienai piemērotu barību, bet arī dažādus našķus un gardumus, kas iepriecinās Tavu mīluli. Savukārt, ja gardumi nav tas, ar ko savu mājdzīvnieku vēlies palutināt, tad interneta veikalā vari atrast vēl daudz un dažādas citas zoo preces, sākot no piederumiem akvārijiem līdz pat somām, būriem un piederumiem transportēšanai.

Ikviens dzīvnieks vēlas justies mīlēts, tāpēc viens no veidiem, kā šo vēlmi piepildīt, ir to pacienāt ar kādu našķi vai iegādāties tam jaunu rotaļlietu. Palutini savu mīluli un iegādājies augstas kvalitātes zoo preces no interneta veikala 1a.lv!