Staburags.lv ARHĪVS

Uzzini, kā ātrais aizdevums var palīdzēt sagatavot mājokli aukstajai sezonai

.

2016. gada 9. novembris 00:00

64
Uzzini, kā ātrais aizdevums var palīdzēt sagatavot mājokli aukstajai sezonai

Rudens nāk ar lietu un vēju, un ar katru dienu gaisa temperatūra pazeminās. Arī iekštelpās kļūst auksti, ja mājoklis nav pietiekami nosiltināts. Tas prasa finansiālus ieguldījumus, taču, ja Tev ir atbilstoša maksātspēja, pamatotā situācijā vari apsvērt aizņemšanos. Ātrais aizdevums var būt parocīgs, ja nepieciešama papildu naudas summa. Kredītam var pieteikties tiešsaistē un pieteikuma izskatīšana aizņemt mazāk nekā pusstundu.

Ātrais kredīts rudenī – 3 specifiski izmantošanas mērķi


Gadalaiki ietekmē naudas tērēšanas ieradumus. Daudzi cilvēki piesakās ātrajam kredītam tieši rudenī, jo:
1. tiek pieslēgta centralizētā apkure, un ar katru nākamo mēnesi kurina intensīvāk. Ja apkures maksa par sevišķi aukstu mēnesi ir pārāk liela, var apsvērt īstermiņa aizņemšanos. Tomēr jāatceras, ka ātrais aizdevums nav piemērots regulārai rēķinu apmaksai, bet ir risinājums neparedzētā situācijā;
2. mājokļos tiek uzsākti dažādi remontdarbi, taču ne vienmēr izdodas iekļauties sākotnējā tāmē, īpaši, ja ir ieplānotas vērienīgas izmaiņas. Šajā gadījumā ātrais kredīts ļaus turpināt iesāktos darbus un apmaksāt kvalificētu celtnieku pakalpojumus;
3. aktuāli kļūst elektriskie radiatori, vilnas segas un pledi, kā arī saldētavas ražas uzglabāšanai. Ātro aizdevumu var izmantot, lai nopirktu nepieciešamās preces, negaidot algas dienu. Tomēr nevajadzētu aizņemties pārāk daudz, lai iegādātos preces, ko nevar atļauties ar mēneša ienākumiem.
Atceries, ka ātrais aizdevums nozīmē papildu tēriņus nākotnē, tāpēc vienmēr izvērtē situāciju un apdomā kredīta nepieciešamību. Piesakies aizdevumam tikai tad, ja Tev ir regulāri ienākumi un kredīta summa ir atbilstoša Tavai maksātspējai.

Izdevīgs ātrais aizdevums uz 30 dienām


Aizņemties samērā nelielu summu var pie nebanku kredītdevēja Ondo.lv. Aizdevuma apjoms ir:
no 50 līdz 300 eiro jaunajiem klientiem;
no 50 līdz 425 eiro, aizņemoties atkārtoti.
Abos gadījumos atmaksas termiņš ir 10 - 30 dienas. Pirmā kredīta komisijas maksai Ondo.lv piemēro 100% atlaidi, kas nozīmē, ka atmaksāsi tikpat, cik aizņēmies. Komisijas maksa atkārtotiem kredītiem ir atkarīga no aizdevuma summas un atmaksas termiņa.

Ondo.lv pakalpojumus var izmantot pastāvīgie Latvijas iedzīvotāji vecumā no 20 līdz 75 gadiem. Lai uzzinātu vairāk par kredīta piešķiršanas nosacījumiem un atmaksas kārtību, ienāc www.ondo.lv! Pirms kredīta noformēšanas iepazīsties ar tā nosacījumiem un aizņemies atbildīgi, rūpīgi izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt.