Staburags.lv ARHĪVS

Jaunjelgavā divu automašīnu sadursmē cieš divas pasažieres

www.staburags.lv

2016. gada 10. oktobris 11:37

1023
Jaunjelgavā divu automašīnu sadursmē cieš divas pasažieres

“Smagā avārijā Jaunjelgavā iekļuvušas divas automašīnas; ir cietušie” — informācija  ar tādu virsrakstu tika publicēta interneta vietnē skaties.lv pēc TV raidījuma “Degpunktā” reportiera stāstītā.

“Kā ziņo “Degpunktā” reportieris Edgars, avārija notikusi sestdienas pievakarē Jaunjelgavā. Iesūtītajā fotogrāfijā skaidri redzams viens auto, taču viņš norāda, ka satiksmes negadījumā iesaistītas divas mašīnas. Notikuma vietā ieradušies arī policija, un, kā norāda aculiecinieks, šajā avārijā ir arī cietušie. Tiesa, sīkāka informācija par negadījumā iesaistīto cilvēku veselības stāvokli pagaidām nav zināma,” teikts skaties.lv.

Valsts policijas pārstāve Diāna Purviņa šodien informēja, ka 8. oktobrī pulksten 17.25 Jaunjelgavā, Jēkabpils ielā, notika sadursme starp  1961. gadā dzimušā vīrieša vadīto automašīnu Mazda 3 un 1964. gadā dzimušā vīrieša vadīto automašīnu VW Polo. Sadursmē cieta divas VW Polo pasažieres. Noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

NMPD Reģionālā centra vadītāja vietnieks medicīnas un operatīvajos jautājumos Kristiāns Galanders “Staburagu” informē, ka 42 gadus veca sieviete guva mugurkaula kakla daļas bojājumus, savukārt piecus gadus veca meitene — sasitumus. Cietusī sieviete no nogādāšanas stacionārā atteicās, arī piecgadīgā meitene stacionārā netika nogādāta, jo viņas māte no tādas iespējas atteicās. 

Foto: "Degpunktā" reportieris, skaties.lv