Staburags.lv ARHĪVS

Aizkrauklē naktī nozagta automašīna

www.staburags.lv

2016. gada 4. oktobris 11:36

3752
Aizkrauklē naktī nozagta automašīna

“Šonakt, 04.10.16, laika posmā no pulksten 03:30 līdz  09:00 Aizkrauklē tika nozagta attēlā redzamā automašīna VW Multivan KC - 9434 (virsū lietie diski, nevis kā bildē), kurai kravas nodalījumā atradās galdniecības instrumenti un materiāli,” šodien vēsta ieraksts profilā Facebook.

“Ja ir pieejama jebkāda informācija lūdzu sazināties ar mani — 22138797! Atlīdzība, protams, garantēta, jo aizgāja viss darbam nepieciešamais.”

“Staburags” piezvanīja pa norādīto tālruni, lai uzzinātu sīkāku informāciju. “Artūrs, kam nozagta automašīna, taisa ļoti labas mēbeles. Viņam biju pasūtījis vannas istabas skapīti, taču šorīt Artūrs zvanīja un stāstīja, ka skapīti nevarot atvest, jo nozagts buss ar visu skapīti,” “Staburagam” stāsta Jānis Eglītis. “Skapītis bija apmēram metru augsts un plats, pelēks ar melnu virsmu, virsū bija plānots likt izlietni. Nozagti arī galdniecības instrumenti, kas tik ļoti bija nepieciešami darbam. Gribu Artūram palīdzēt, tādēļ aicinu visus, kas kaut ko redzējuši, nebūt vienaldzīgiem un zvanīt pa norādīto tālruni.”

Buss bijis aprīkots ar signalizācijas iekārtu. Diemžēl šāda modeļa automašīnas bieži tiek nozagtas, un tā noticis arī šoreiz.

Par notikušo zādzību saņemts iesniegums Valsts policijā, un policijas darbinieki sākuši nozagtā busa meklēšanu.