Staburags.lv ARHĪVS

Aiztur iespējamos slepkavas

Indulis Burka

2010. gada 8. oktobris 14:47

2578
Aiztur iespējamos slepkavas

Aizkraukles policijas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas darbinieki aizdomās par slepkavību Koknesē aizturēja divus koknesiešus. Vienam no viņiem — 1939. gadā dzimušam vīrietim — piemērots drošības līdzeklis apcietinājums.

Aizkraukles policijas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas priekšnieks Aigars Zīmelis  informē, ka Koknesē 3. oktobrī pēc pulksten 8 no rīta savā dzīvesvietā Parka ielā no sistām brūcēm nomira 1957. gadā dzimis vīrietis. Aizdomās par slepkavību policijas darbinieki aizturēja 1958. un 1939. gadā dzimušus vīriešus — vietējos iedzīvotājus, kuri kopā ar bojāgājušo ilgāku laiku lietoja alkoholu, kā rezultātā izcēlies strīds.

Sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116. panta par slepkavību, par ko paredzēta brīvības atņemšana uz laiku no pieciem līdz piecpadsmit gadiem un policijas kontrole uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

“Staburagam” no neoficiāliem avotiem zināms, ka aizturētie ir patēvs un viņa  audžudēls. 1958. gadā dzimis vīrietis šobrīd no apcietinājuma atbrīvots.