Staburags.lv ARHĪVS

Policija meklē bezvēsts pazudušo Franci Paukšti (PAPILDINĀTS - vīrietis atrasts miris)

Valsts policija

2016. gada 10. augusts 11:16

769
Policija meklē bezvēsts pazudušo Franci Paukšti (PAPILDINĀTS - vīrietis atrasts miris)

Valsts policijas Zemgales reģionā pārvaldes Aizkraukles iecirknis meklē bezvēsts pazudušo Franci Paukšti, dzimušu 1929. gadā, kurš 2016. gada 5. augustā ap pulksten 7.30 izgāja no savas dzīvesvietas Skrīveros un kopš tā brīža viņa atrašanās vieta nav zināma, kā arī viņš nav devis par sevi nekādu ziņu.

Vīrietis varēja būt ģērbies gaišas krāsas kreklā ar strīpām, tumši pelēkās biksēs, cepurē ar nagu un līdzi, iespējams, paņēma pelēku somu.

Viņa augums ir 1,73 m, kalsnas miesas būves, pelēki sirmi mati, iespējams, ar brillēm. Atrašanas gadījumā lūdzam zvanīt uz 02,112, 65102500.

PAPILDINĀJUMS

Skrīveru novadā, apmēram piecus kilometrus no savas dzīvesvietas, netālu no meža blakus neapdzīvotai mājai, 15. augusta pēcpusdienā atrasts 1929. gadā dzimušā Franča Paukštes līķis bez vardarbīgas nāves pazīmēm.

Pie mirušā bija soma ar dokumentiem, līdz ar to viegli varēja noteikt viņa personību. Valsts policijas pārstāve Ieva Sietniece informē, ka vīrieti atrada cilvēki, kas kopj elektrolīnijas. Iepriekš viņš bija meklēts kā bezvēsts pazudušais, kurš 5. augustā izgāja no dzīvesvietas Skrīveros un neatgriezās.

Sākts kriminālprocess, nozīmēta ekspertīze, lai noteiktu nāves cēloni.