Svētdienas garša: Kāpostu un lēcu sautējums

Liekam galdā jauno ražu un izmēģinām ko savādāku no tik pazīstamajiem kāpostiem.
Sastāvdaļas četrām porcijām: 500 g jauno kāpostu, 150 g brūno vai zaļo lēcu, 1 sīpols, 2–3 ķiploka daivas, 2 lauru lapas, čili pēc garšas, 600 ml dārzeņu...
Kategorijas
- Reklāmraksti
- Afiša
- Balles
- Izstādes
- Koncerti
- Teātris
- Citi pasākumi
- Sporta pasākumi
- Laikraksta arhīvs
- Foto un video
- Veselība
- Vaļasprieks
- Lietotāju raksti
- Latvijā un pasaulē
- Dzīve laukos
- Izglītība
- Operatīvie dienesti
- Novadu ziņas
- Aizkraukles novadā
- Jaunjelgavas novadā
- Kokneses novadā
- Neretas novada
- Pļaviņu novada
- Skrīveru novadā
- Vecumnieku novadā
- Viesītes novadā
- Sports
- Viedokļi/Komentāri
- Statiskas lapas
- Pazudis/atrasts
- Abonēšana
- "Staburaga" projektu raksti
- Kultūra