Staburags.lv ARHĪVS

Aizdevums internetā – ātrs risinājums

.

2016. gada 2. jūlijs 00:00

118
Aizdevums internetā – ātrs risinājums

Ikviena diena var atnest negaidītus notikumus un neplānotus izdevumus. Ja Jums momentā nav pieejami brīvi papildus līdzekļi, aizdevums internetā var kalpot par ērtu un ātru risinājumu. Šāda veida ātrais kredīts ar moderno tehnoloģiju un interneta starpniecību ļauj attālināti un bez papildus formalitātēm iegūt nepieciešamo naudas summu.


Pieteikšanās internetā dažu minūšu laikā


Pretēji laikietilpīgam kredīta noformēšanas procesam citviet, aizdevums internetā (http://www.zuz.lv) ir maksimāli vienkāršs un operatīvs. Pēc pieteikšanās kredītam online režīmā, parasti atbilde par tā piešķiršanu un nauda Jūsu kontā tiek ieskaitīta jau pēc dažām minūtēm. Vēl nekad iepriekš pieteikties aizdevumam nav bijis tik vienkārši.


Galvenās iezīmes kredītam internetā:

  • Īstermiņa, nevis ilgtermiņa finansiālo jautājumu risināšanai;

  • Internets vai cita veida saziņas līdzekļi kā starpnieks klienta komunikācijai ar aizdevēju;

  • Biežākie aizņemšanās iemesli: patēriņš un neplānoti izdevumi;

  • Nav nepieciešama ķīla un papildus garantijas.

Internets un tehnoloģijas pietuvina kredītu


Internets un modernās informācijas tehnoloģijas padara kreditēšanas pakalpojumus pieejamākus, ērtākus un saprotamāku, kā arī atvieglo pieteikšanās procesu. Pieteikšanās ir vienkāršota līdz pāris klikšķiem mājaslapā, vienam telefona zvanam vai e-pasta sūtījumam.

Lai gūtu pārliecību, ir svarīgi apzināt savas iespējas kredītu atmaksāt noteiktajā laikā un veidot pozitīvu sadarbību. Šim mērķim tiek piedāvātas visdažādākās komunikācijas iespējas: gan tradicionālas saziņas formas, gan speciāli veidotas, lai nodrošinātu ērtāku saziņu ar klientu. Piemēram, kredītu konsultantu speciālajos čatos vienmēr varat noskaidrot detalizētu informāciju par ikvienu neskaidro jautājumu, kā arī dažādiem nestandarta piedāvājumiem. Sazinieties, pārbaudiet un izvēlieties izdevīgāko!


Lai palīdzētu izlemt, kredītdevēju mājaslapās pārskatāmā veidā parasti ir attēlota saistība starp vēlamo kredīta summu un plānoto atmaksas termiņu. Pēc Jūsu izdarītās izvēles sistēma automātiski aprēķina un attēlo:

  • Atdodamās naudas summu eiro;

  • Konkrētu kredīta atmaksas datumu;

  • Saistītus papildus izdevumus (piemēram, reģistrācija, komisijas maksa);

  • Termiņa pagarināšanas iespējas jeb cik Jums izmaksātu kredīta atmaksas termiņa pagarināšana par konkrētu periodu.

Izmantojiet mūsdienu tehnoloģiju sniegtās iespējas un neļaujiet neplānotām finansiālajām situācijām Jūs pārsteigt! Aizņemieties pārdomāti!