Staburags.lv ARHĪVS

Ātrie kredīti – mūsdienīga iespēja mainīgajos apstākļos

.

2016. gada 30. jūnijs 00:00

40
Ātrie kredīti – mūsdienīga iespēja mainīgajos apstākļos

Mūsdienu straujajā un mainīgajā dzīves ritmā bez rūpīgas budžeta plānošanas neiztikt. Tomēr reizēm sastopamies ar izaicinājumiem, ko nav iespējams paredzēt, piemēram, saplīsušu sadzīves tehniku. Neparedzētiem gadījumiem noderīga ir iekrājumu veidošana, taču tas ne vienmēr ir vienkāršs uzdevums. Otra iespēja, kā tikt galā ar visdažādākajām situācijām, ir aizdevuma noformēšana. Kad ātrie kredīti var noderēt?

Ātrie kredīti, ko ērti noformēt internetā, ir laba iespēja situācijās, kad nepieciešama īslaicīga finansiāla palīdzība.

  • Visbiežāk šie aizdevumi paredz iespēju aizņemties salīdzinoši nelielu naudas summu – sākot no dažiem desmitiem līdz vairākiem simtiem eiro. Maksimālais atmaksas termiņš – 30 dienas, taču kredītu iespējams atmaksāt ātrāk, tādā veidā ietaupot procentos aprēķināto summu;

  • Nereti uzņēmuma jaunajiem klientiem tiek piedāvāts arī bezprocentu kredīts – aizdevums uz 30 dienām tiek izsniegts pilnīgi bez procentu maksas. Aizņemies sev vēlamo naudas summu un nepārmaksā! Taču atceries, ka kredīts jāatdod līgumā noteiktajā termiņā, pretējā gadījumā nāksies šķirties no zināmas naudas summas, pagarinot atmaksas termiņu vai maksājot soda procentus.

Aizdevumi internetā ir samērā viegli un ērti noformējami, tie pieejami gandrīz ikvienam, kura ienākumi ļauj laikus atmaksāt kredītu. Tie pieejami bez ķīlas un galvojuma, kā arī bez citu laikietilpīgu formalitāšu kārtošanas.

Patēriņa kredīti lielākiem plāniem

Internetā iespējams noformēt arī patēriņa kredītu, kas ir labs risinājums, ja aktuālā naudas summa ir lielāka. Arī ilgtermiņa aizdevumi pieejami bez ķīlas un galvojuma, vien dažu minūšu laikā.

  • Patēriņa kredīti ļauj aizņemties pat dažu tūkstošu eiro apmērā. Atmaksas termiņš var būt no dažiem mēnešiem līdz pāris gadiem;

  • Pirms kredīta noformēšanas svarīgi iepazīties ar vairāku aizdevēju piedāvājumu, novērtējot gan pieejamās summas, gan atmaksas termiņus un procentu likmes. Kredītu salīdzināšana ļaus izdarīt labāko izvēli un nepārmaksāt!

Aizdevuma noformēšana dažu minūšu laikā

Kad esi izvēlējies sev piemērotāko risinājumu, vari pieteikties kredītam. Vispirms reģistrējies aizdevēja mājaslapā un samaksā reģistrācijas maksu, kas parasti ir viens eiro cents. Tas nepieciešams, lai aizdevējs pārliecinātos par iesniegto personas datu pareizību.

Tālāk atliek tikai ieiet savā lietotāja profilā un norādīt vēlamo aizdevuma summu, kā arī atmaksas termiņu. Ja pieteikumu aizpildīsi aizdevēja darba laika ietvaros, tas tiks izskatīts vien dažu minūšu laikā. Ja lēmums būs pozitīvs, noformētais kredīts Tavā rīcībā būs jau pavisam drīz.


Kad ātrais kredīts internetā nepalīdz


Ātrie kredīti ir paredzēti īslaicīgu un steidzamu situāciju risināšanai, bet ne ieilgušu problēmu gadījumā. Neaizņemies, ja:

  • nezini, kā spēsi atmaksāt aizdevumu;

  • kredītu plāno lietot parādsaistību dzēšanai.

Nepārdomāta aizņemšanās var radīt nopietnas sekas – naudas grūtības, kā arī sabojātu kredītvēsturi. Lai no tā izvairītos, aizdevums jāņem ar pārliecību, ka tiks laikā atmaksāts. Aizņemieties atbildīgi un izvērtējiet savas atmaksas iespējas!