Staburags.lv ARHĪVS

Vai Tu izkļūsi no Escape Room laikā?

Ivars Arcimovičs

2016. gada 15. jūnijs 10:55

0
Vai Tu izkļūsi no Escape Room laikā?

Ja Tu un Tavi draugi esat spriedzes un asu sižetu cienītāji, Escape Room ir aktivitāte tieši jums. Tā ir spraiga un nervus kutinoša spēle, kas realitātē atdzīvina filmās un datorspēlēs redzēto.


Vai spēsiet atklāt noslēpumus un izkļūt ārā pirms beidzies laiks?

Escape Room piedāvā aizraujošu izklaidi nelielā kompānijā, mēģinot atrisināt mīklas un uzdevumus vai izdomāt risinājumus dažādām situācijām. Komandai, kas sastāv no diviem līdz četriem cilvēkiem, tiek dota stunda laika, taču, lai cik satraucošs nebūtu uzdevuma sižets, laikam beidzoties nevienam nekas slikts nenotiks - Jūs izlaidīs no telpas, taču spēli līdz galam pabeigt nevarēs. Šāds kvests ir lielisks piedzīvojums dažādām komandām:

  • Izmanto spēli savai dzimšanas dienas vai kāda cita īpaša pasākuma ballītei. Sarunā labākos draugos un dodies pārbaudīt prāta spējas saspringtās situācijās;

  • Saliedē darba kolektīvu - lai saprastu norādes, ir jāstrādā komandā un jāmāk uzklausīt vienam otru;

  • Uzdāvini kvestu kādam citam - tā būs interesanta un atmiņā paliekoša dāvana.


Dažas istabas nav ieteicamas viegli satraucamiem cilvēkiem

Dažādās Escape Room spēles var iegādāties interneta veikalā DāvanuServiss.lv. Šeit atrodami vairāki sižeti, kas būs pa prātam gan mierīgākiem prātiem, gan asāku izjūtu cienītājiem:

  • Tava komanda ir ieslēgta pamestā dzīvoklī, no kura var izkļūt atslēdzot septiņas slēdzenes. Kur dabūt atslēgas? Atrodot paslēptās norādes un atminot tur dotās mīklas;

  • Dziļi zem zemes ir bunkurs, kurā ir paslēpts spridzeklis. Tev jāatmin kodētās norādes, lai stundas laikā izbēgtu virszemē;

  • Reāla šausmu filmas ‘’Zāģis’’ situācija - vai brīdī, kad dzīvība karājas mata galā, Tava komanda spēs domāt loģiski un izkļūt no slazda laikā?


Nogādā draugam pārsteigumu pastkastītē!

Iegādāties Escape Room kvestu interneta veikalā DāvanuServiss.lv Tev aizņems vien pāris minūtes - apskati piedāvājumi, izvēlies interesantāko un samaksā turpat mājaslapā ar internetbankas starpniecību. Ja spēli kādam dāvināsi un nevari izvēlēties piemērotāko, iegādājies DāvanuServiss.lv dāvanu karti un atstāj izvēli saņēmēja ziņā. Dažus mirkļus pēc pasūtījuma apmaksāšanas, saņemsi dāvanu savā e-pasta kastītē vai izmanto kurjera pakalpojumus un nogādā to konkrētā adresē. Katrai dāvanai ir 14 dienu atgriešanas un 12 mēnešu izmantošanas laiks.


Pārbaudi sevi un draugus - dodieties uz Escape Room un atrisiniet visas mīklas! Apskati piedāvājumu DāvanuServiss.lv mājaslapā davanuserviss.lv un jau rīt meties piedzīvojumā!