Staburags.lv ARHĪVS

Jauni mobilie telefoni ar aizvien plašākām iespējām

.

2016. gada 16. jūnijs 00:00

137
Jauni mobilie telefoni ar aizvien plašākām iespējām

Meklējot jaunu mobilo tālruni, plašajā piedāvājumu klāstā orientēties nav vienkārši. Dažādie mobilie telefoni krasi atšķiras gan funkcionalitātes, gan cenas, gan dizaina ziņā. Turpinājumā uzzini par būtiskiem kritērijiem, kam jāpievērš uzmanība jaunas saziņas ierīces iegādē!

Moderni un daudzfunkcionāli

Mobilie telefoni ir kļuvuši par ikdienas nepieciešamības preci, kas sniedz plašu personīgo brīvību un iespējas taupīt laiku un resursus. Ar mobilo tālruni šodien Tu vari ne tikai veikt zvanus un sūtīt ziņas uz jebkuru pasaules valsti, bet arī:

  • pārraudzīt savu elektronisko pastu;

  • sekot līdzi ziņu jaunumiem un sociālo tīklu aktivitātēm;

  • iepirkties un veikt norēķinus tiešsaistē;

  • uzņemt un glabāt augstas izšķirtspējas foto attēlus un video;

  • orientēties apvidū ar navigāciju, tostarp bez interneta savienojuma, un veikt daudz ko citu.

Mobilie telefoni visām gaumēm un prasībām

Praktiska ierīce darba vajadzībām, vienkāršs telefons ar pogām vai ekskluzīvs viedtālrunis – vērienīgajā piedāvājumā atradīsies ierīce katrai nepieciešamībai un maciņa biezumam. Mobilās ierīces iesākumā atlasāmas pēc vairākām kategorijām, tostarp:

  • ražotāja un zīmola;

  • veida un dizaina – izvēlē pieejami gan lielu popularitāti ieguvušie viedtālruņi, kuru ekrāns reaģē uz pieskārienu, gan skārienjūtīgie telefoni ar pogu atbalstu, gan klasiskās ierīces ar 100% pogu atbalstu. Preču klāstā atrodami arī atbīdāmi un atlokāmi telefoni;

  • atmiņas lieluma - lai ikdienā aktīvi izmantotu iecienītās viedtālruņu aplikācijas, klausītos mūziku, skatītos video un glabātu daudzus attēlus, ieteicams izvēlēties telefonus ar lielu atmiņas ietilpību, kas ir vismaz 4GB;

  • ekrāna izmēra - ja telefons lielākoties paredzēts kā saziņas ierīce, displeju var izvēlēties mazāku, līdz ar to tas būs ērtāks turēšanai plaukstā vai kabatā. Lielizmēra displeja mobilie telefoni ir izmēros lielāki, taču nodrošina ērtāku video, bilžu un citu avotu apskati;

  • operētājsistēmas - populārākās ir Android (izmanto Samsung, LG, HTC u.c. ražotāju mobilie telefoni), Apple iOS, BlackBerry un Windows Phone;

  • citiem raksturlielumiem – piemēram, procesoru kodolu skaita, interneta atbalsta un savienojumu iespējām, fotokameras kvalitātes.

Novērtē sev būtiskos parametrus!

Lai izvēlētos sev piemērotāko ierīci un salīdzinātu piedāvājumus savā starpā, uzmanība jāpievērš katra konkrētā modeļa detalizētākam aprakstam. Tajā būs norādīti tehniskie lielumi un telefona lietošanas iespējas. Izvēloties savam dzīvesveidam atbilstošāko tālruni, Tev nenāksies pārmaksāt par funkcijām, kuras ikdienā nemaz neizmantosi.

Mobilie telefoni plašā izvēlē atrodami interneta veikala Tehnoland.lv piedāvājumā. Ienāc tehnoland.lv uz atrodi sev piemērotāko ierīci jau tūlīt!