Staburags.lv ARHĪVS

Trīs padomi, lai ātrie kredīti nesagādātu galvassāpes

.

2016. gada 6. jūnijs 00:00

0
Trīs padomi, lai ātrie kredīti nesagādātu galvassāpes

Ātrie kredīti, tāpat kā jebkurš naudas līdzekļu aizdevums,  ir nopietnas finanšu saistības, kuras Jūs apņematies godprātīgi pildīt. Tāpēc ir svarīgi aizņemties pārdomāti un ievērot trīs galvenos faktorus, kas ļaus Jums aizņemties droši.

1. Izvērtē savus ienākumus

Pirms pieņemat lēmumu par to, ka ātrie kredīti ir vienīgais risinājums Jūsu finanšu problēmām, rūpīgi izvērtējiet savu maksātspēju un plānotos ienākumus. Lai varētu tiešām aizņemties, nepieciešams, lai:

  • Jūsu ienākumi būt pastāvīgi, nevis neprognozējami;

  • gaidāmie ienākumi būtu pietiekami lieli, lai atmaksātu kredītu un segtu arī citus gaidāmos izdevumus, piemēram, ikmēneša rēķinu apmaksu;

  • Jūs būtu pārliecināts par laiku, kad nauda ienāks Jūsu kontā.


2. Izpētiet pilnīgi visus nosacījumus

Ja Jūsu ienākumi ir atbilstoši tam, lai ātrie kredīti būtu īstermiņa risinājums, kas neapdraudēs Jūsu turpmāko finanšu situāciju, nākamais solis ir nosacījumu izvērtēšana. Ir trīs galvenie aizdevuma faktori, kam jāpievērš īpaša uzmanība:

  1. Maksa par aizņemšanos jeb kredītprocenti;

  2. Termiņš, kādā ātrie kredīti būs jāatdod;

  3. Kredīta termiņa pagarināšanas iespējas.

Salīdziniet vairāku uzņēmumu piedāvājumus, lai atrastu Jums izdevīgāko un piemērotāko. To būs vieglāk izdarīt, izmantojot internetā pieejamos kredītu salīdzināšanas kalkulatorus.


3. Atmaksājiet kredītu laikā

Pats svarīgākais faktors, kas ļaus būt drošam, ka ātrie kredīti nesagādās papildus problēmas, ir to laicīga atmaksāšana. Ja atmaksāsiet visu aizdevuma summu un kredītprocentus noteiktajā termiņā, Jūsu kredītvēsture saglabāsies tīra. Tas nozīmē, ka arī citās neplānotās naudas grūtībās Jums būs iespējams iegūt finanšu palīdzību no īstermiņa kreditoriem. Tāpat patstāvīgajiem klientiem, kuri godprātīgi izturas pret savām kredītsaistībām, aizņemoties naudu atkārtoti, aizdevējs piedāvās:

  • Lielākas pieejamās aizdevuma summas;

  • SMS kredītu, kas ļaus aizņemties naudu ar īsziņas palīdzību;

  • Citas akcijas un īpašos piedāvājumus.


Kredit365.lv - droši un izdevīgi kredīti

Viens no aizdevējiem, kas piedāvā ātros kredītus Latvijas iedzīvotājiem, ir Kredits365.lv. Ieejot mājaslapā www.kredits365.lv Jums būs iespēja parocīgi izvēlēties nepieciešamo aizdevuma summu un termiņu, kā arī redzēt, cik par aizņemšanos būs jāmaksā. Aizdevumi pie Kredits365.lv ir drošs un salīdzinoši ērts veids, kā ātri nodrošināt sevi ar nepieciešamo naudas summu, situācijās, kad negaidīti nepieciešami papildu naudas līdzekļi, piemēram, automašīnas remontam. Taču svarīgi pirms aizņemšanās ņemt vērā apdomīgas aizņemšanās padomus un rūpīgi izvērtēt savas iespējas kredītu atmaksāt!