Staburags.lv ARHĪVS

Kredīts operācijai

.

2016. gada 25. maijs 00:00

98
Kredīts operācijai

Nav nekāds noslēpums, ka Latvijas veselības sistēmā ir ļoti daudz nepilnību, kas lielai daļai cilvēku neļauj saņemt tiem nepieciešamo veselības aprūpi laikus vai tādā apmērā kādā tā nepieciešama, tikpat lielas problēmas saskatāms cenās par ārstu sniegtajiem apkalpojumiem, piemēram, operācijām, kas nepieciešamas pacientiem, kuri tās šobrīd nevar atļauties.


Kredīts operācijai ir viens no veidiem, kā saņemt sev vai kādam tuvam cilvēkam nepieciešamo veselības aprūpi, sedzot tās izmaksas pakāpeniski. Vairākas ārstniecības iestādes nepiedāvā dalīto apmaksas modeli un pieprasa maksu par pakalpojumiem segt uzreiz ar viena maksājuma palīdzību vai arī nosaka pacientam neizdevīgu un sarežģītu izpildāmu apmaksas modeli, kas vairākiem cilvēkiem neļauj saņemt tiem nepieciešamos pakalpojums.


Risinājums pilngadīgiem Latvijas iedzīvotājiem

Šādos un līdzīgos gadījumos, ikvienam Latvijas pilsonim vai valsts pastāvīgajam iedzīvotājam, kas ir vecuma robežās no 18 līdz 75 gadiem un saņem regulārus ienākumus (darba algu, pensiju u.c.) pastāv iespēja pieteikties aizdevumam, ar kura palīdzību būtu iespējams segt izmaksas par nepieciešamo operāciju.


Efektīvs risinājums īslaicīgu grūtību gadījumā

Ātrais kredīts (http://www.dabbler.lv) ļauj īsā laikā sekmīgi pārvarēt negaidītus šķēršļus. Piemēram, apmaksāt lielāku komunālo pakalpojumu rēķinu vai norēķināties par neplānotu automašīnas remontu, ja to nav iespējams izdarīt ar iekrājumu palīdzību. Ātrais īstermiņa aizdevums ir efektīvs risinājums īslaicīgām naudas grūtībām cilvēkiem ar regulāriem ienākumiem. Lai aizdevums sniegtu vajadzīgo atbalstu, izvēlieties savai maksātspējai atbilstošāko piedāvājumu un vienmēr samērojiet to ar savām iespējām atdot kredītu noteiktajā termiņā!


Pēc būtības kredīts operācijai ir tas pats patēriņa kredīts vai ātrais kredīts, kuru izsniedz gan banku, gan nebanku aizdevēji. Lai saņemtu kredītu nav nepieciešama ķīla vai galvotājs, un atkarībā no aizdevuma summas un kredīta izsniedzēja, aizdevuma atmaksas termiņu iespējams izvēlēties robežās no 2 mēnešiem līdz pat 5 gadiem. Aizdevuma atmaksu var veikt pakāpeniski ar nelielu mēnešmaksu palīdzību.


Rūpējieties par savu veselību un aizņemieties atbildīgi!