Staburags.lv ARHĪVS

"Piena Muiža" — kur ir vien daba, miers un abi mēs

Andis Baško

2016. gada 2. jūnijs 00:00

124
"Piena Muiža" — kur ir vien daba, miers un abi mēs

Divvientulība un miers saspringtajā dzīves ritmā ir jau gandrīz aizmirsta parādība. Viesnīca un SPA centrs "Piena muiža" parūpēsies par neaizmirstamu nedēļas nogali, pildītu ar siltumu un mīlestību, ko pavadīt kopā ar savu otro pusīti.

"Piena muiža" — vieta, kur atgūt mieru un labsajūtu
"Piena muiža" Skrundā ir viesnīca ar mājīgiem numuriņiem, gardēžu cienīgu restorānu un SPA centru, kur iespējams atslēgties no ikdienas steigas. Šī ir vieta, kur apkārtne mudina uz stundām ilgām pastaigām un kur par katru klientu parūpējas no matu galiņiem līdz papēžiem. Restorānā "Rožu krodziņš" ieturamas romantiskas vakariņas sveču gaismā, taču SPA centrs piedāvā dažādas procedūras dāmām, kungiem, kā arī pāriem — pirtis, piena un alus vanna, dažādas "Piena muižas" meistaru sagatavotas maskas un skrubjus. "Piena muiža" — vieta, kur aizmirst pasauli un nodoties patīkamai nedēļas nogalei ar mīļoto cilvēku.

Izvēlies no jau sagatavotām atpūtas programmām un SPA rituāliem
Dāvanu veikalā DāvanuServiss.lv atrodami neatvairāmi piedāvājumi "Piena muižas" apmeklējumam:
•    "Saldi rūgtais sapnis Piena muižā" sevī ietver sapņainu mieru viņai un viņam, kopā baudot rūgtās šokolādes SPA rituālu;
•    Īpašais piena rituāls ļauj dāmām apmeklēt piena un rožu vannu, savukārt kungiem izvēlēties starp alus vai pīlādžu lauku vannu;
•    "Brīnumu gaidot" ir atpūtas programma topošajām māmiņām — tas ir miers un mīlestība ar savu otro pusīti, gaidot skaistāko dzīves mirkli.
Šos un vēl vairākus citus rituālus papildina ar svaigu lauku zāļu tēju vai pienu ar medu, nakšņošanu divvietīgā numuriņā, kā arī atsvaidzinošu rīta peldi muižas baseinā.

Uzdāvini iespēju izbaudīt rūpes un mīlestību
Dāvanu veikalā DāvanuServiss.lv dāvanu iegāde ir aizņem vien pāris minūtes:
•    Iepērcies internetā un saņem dāvanu minūtes laikā savā ē-pastā. Tai var ierasties pakaļ arī DāvanuServiss.lv birojā vai saņemt izvēlēto dāvanu konkrētā adresē ar kurjera starpniecību. DāvanuServiss.lv veikalu var atrast arī vairākos lielveikalos Rīgā;
•    Pirms dāvanas iegādes izlasi aprakstu un papildu jautājumu gadījumā sazinies ar DāvanuServiss.lv konsultantiem vai ar pašas dāvanas piedāvātāju;
•    Neuztraucies par laiku — katrai dāvanai ir 12 mēnešu derīguma termiņš, kā arī iespēja to atgriezt divu nedēļu laikā.

"Piena muiža" ir īstā dāvana, ja vēlies iepriecināt kādu pāri ar neaizmirstamu nedēļas nogali. Apmeklē DāvanuServiss.lv mājaslapu davanuserviss.lv un izvēlies vilinošāko "Piena muižas" rituālu!