Staburags.lv ARHĪVS

Izturīgas siltumnīcas no dažādiem materiāliem efektīvākai dārzkopībai

www.staburags.lv

2016. gada 24. maijs 00:00

123
Izturīgas siltumnīcas no dažādiem materiāliem efektīvākai dārzkopībai

Daudzi cilvēki piemājas dārzus izmanto ne tikai atpūtai, bet arī dārzkopībai. Pašu izaudzētie augļi, dārzeņi un garšaugi ir neatņemama vasaras maltītes sastāvdaļa. Ne mazāku popularitāti iemantojušas dārza puķes, ko audzē gan mājas izrotāšanai, gan pārdošanai. Lai raža vienmēr būtu bagātīga, un izaudzētie augi sulīgi un garšīgi, zeme efektīvi jāapstrādā. Liels palīgs ikvienam dārzniekam ir siltumnīcas — tās aizsargā dēstus no nelabvēlīgiem laika apstākļiem un ļauj stādīt jau agrā pavasarī, lai ātrāk baudītu svaigus dārzeņus un garšaugus.

Siltumnīcas internetā — plaša izvēle un ērta piegāde

Lai iegādātos siltumnīcu, vairs nav jādodas uz dārza preču veikalu un jātērē vairākas stundas. Tā vietā Jūs varat iepirkties interneta veikalā Precesdarbam.lv. Rūpējoties par klientu ērtību, interneta veikals piedāvā:
●    plašu preču klāstu. Te atradīsiet siltumnīcas mazdārziņiem un lielām saimniecībām. Karkasi un pārklājumi no dažādiem materiāliem, siltumnīcas ar pagarināšanas iespējām, lecektis neliela izmēra stādiem — viss vienuviet un par izdevīgām cenām;
●    ērtu iepirkšanos. Atkarībā no Jūsu vēlmēm, pasūtiet vajadzīgās preces uzreiz vai ievietojiet tās pirkuma grozā un noformējiet pirkumu, kad būs nepieciešams;
●    dažādus norēķinu veidus. Maksājiet skaidrā naudā vai ar karti, neatkarīgi no tā, vai preci saņemat veikala birojā vai no kurjera. Ir iespējams iegādāties siltumnīcas un citas dārza preces līzingā.

No kā ražo labākās siltumnīcas?
Katrs dārzs ir unikāls, tāpēc, jo lielākas izvēles iespējas, jo vieglāk atrast Jūsu prasībām atbilstošāko dārza preci. Lai veiktu pareizu izvēli, pievērsiet uzmanību siltumnīcu materiāliem.
Precesdarbam.lv piedāvā dažāda izmēra siltumnīcas ar:
●    koka rāmi. Tas ir ekoloģisks un vizuāli baudāms siltumnīcas variants tiem, kuri vēlas izmantot dabiskus materiālus sava dārza iekārtošanā;
●    metāla vai plastika karkasu. Šādas siltumnīcas ir īpaši izturīgas, un tām nekaitēs ne mitrums, ne vējš.
Vēl viens svarīgs siltumnīcas elements ir pārklājums. Precesdarbam.lv piedāvā ar plēvi vai polikarbonātu klātās siltumnīcas. Abi materiāli ir augiem nekaitīgi un izturīgi, un katram ir savas priekšrocības:
●    plēve nav dārga, tā labi pārvada gaismu, oglekli un skābekli. Plēve ir ūdensnecaurlaidīga, taču ar laiku var kļūt blāva;
●    polikarbonāts ir daudz izturīgāks un lieliski pārvada saules gaismu, vienlaikus neļaujot kaitīgiem ultravioletajiem stariem kaitēt stādiem.

Lai savāktu bagātīgu ražu, izvēlieties kvalitatīvu un izturīgu siltumnīcu! Ienāciet www.precesdarbam.lv un aplūkojiet preču piedāvājumu!