Staburags.lv ARHĪVS

KASKO kalkulators internetā — iespēja pasūtīt auto apdrošināšanu tiešsaistē

Ilze Brenčeva

2016. gada 20. maijs 00:00

116
KASKO kalkulators internetā — iespēja pasūtīt auto apdrošināšanu tiešsaistē

Vai atceries prieka pilnas dienas, kad tikko bija sēdies pie savas pirmās automašīnas stūres? Vadītāja stāžam augot, brīvības un neatkarības sajūta, ko sniedz mašīna, nepazūd, bet uz ceļiem gadās arī nepatīkamas situācijas. Ko darīt, ja esi cietis avārijā, ja Tava mašīna ir nozagta vai tai ir nodarīts kaitējums? Auto apdrošināšana ir nepieciešama ikvienam vadītājam, jo apdrošinātājs sniedz ātru un profesionālu situācijas izvērtējumu un sedz izdevumus. KASKO ir brīvprātīga automobiļu apdrošināšana, kas pasargās Tevi no lieliem tēriņiem. KASKO kalkulators palīdzēs minūtes laikā aprēķināt iespējamo apdrošināšanas maksu, un Tu varēsi sazināties ar brokeriem, lai pabeigtu pakalpojuma pieteikšanu.

Ko ietver brīvprātīga apdrošināšana?
Ja obligāta transportlīdzekļa apdrošināšana sedz izdevumus, kas rodas pēc satiksmes negadījumiem, tad brīvprātīga apdrošināšana piedāvā daudz plašāku pakalpojumu klāstu. Šī polise palīdzēs Tev, ja:
•    mašīna tiks aizdzīta;
•    tiks nozagta automašīnas daļa, piemēram, spogulis vai riepas;
•    ziemā mašīnai virsu uzkritīs smaga lāsteka;
•    tiks sasists stikls vai saplīsīs lukturis.
Latvijas likums nepieprasa KASKO apdrošināšanu, un katrs vadītājs pats izlemj par šādas polises nepieciešamību. Ja nolemsi iegādāties šo pakalpojumu, iegūsi šādas priekšrocības:
•    Tev būs jāapmaksā tikai polise, jo visus ar mašīnas bojājumiem saistītos izdevumus polises darbības laikā segs apdrošinātājs;
•    nonākot avārijā, apdrošināšanu saņemsi neatkarīgi no tā, vai esi cietusī puse vai negadījuma vaininieks;
•    Tavs transportlīdzeklis būs pilnībā pasargāts, jo apdrošināšanas polise sedz izdevumus ne tikai pēc avārijas, bet arī pēc mašīnas zādzības un tīša vai netīša bojājuma.
Brīvprātīga automašīnas apdrošināšana ir ļoti detalizēta, tāpēc ir svarīgi rūpīgi iepazīties ar visām piedāvājuma niansēm. KASKO kalkulators palīdz aprēķināt aptuveno polises maksu, bet precīzu rēķinu Tev sastādīs brokeris. Lai saņemtu izdevīgāko piedāvājumu, izmanto pārbaudītu un uzticamu brokeru pakalpojumus!

Brīvprātīga auto apdrošināšana minūtes laikā
Aprēķināt KASKO polises maksu un pasūtīt pakalpojumu tagad var arī tiešsaistē. Viens no vadošiem Latvijas brokeriem, uzņēmums “IIZI” piedāvā dažādus KASKO variantus, kam var pieteikties, nepametot savas mājas. “IIZI” pielāgo apdrošinātāju piedāvājumus Tavām vajadzībām un sagatavo izdevīgāko apdrošināšanas variantu. Uzņēmuma mājaslapā ir pieejams parocīgs KASKO kalkulators, kas pāris sekunžu laikā aprēķinās polises izmaksas.

“IIZI” mājaslapā varēsi pieteikties ne vien brīvprātīgai, bet arī obligātai transportlīdzekļu apdrošināšanai. Ienāc iizi.lv, lai uzzinātu vairāk par auto apdrošināšanas pakalpojumiem!