Staburags.lv ARHĪVS

Ātrie kredīti, kas pielāgojas katrai Jūsu vajadzībai

Zane Brizga

2016. gada 19. maijs 00:00

88
Ātrie kredīti, kas pielāgojas katrai Jūsu vajadzībai

Vai tas būtu negaidīts ārsta apmeklējums, salūzis auto vai neredzēti labs piedāvājums kādai precei — šādi izdevumi nav paredzami un bieži ir jāsedz nekavējoties. Ātrie kredīti dod iespēju aizņemties no nākotnes sevis, lai iegūtu papildu līdzekļus negaidītās problēmas risināšanai tagad.

Neatceliet ārsta apmeklējumu finansiālu apstākļu dēļ

Ātrie kredīti ir salīdzinoši ērts veids, kā iegūt naudu neparedzētām situācijām un pirkumiem, kad ir zināms, ka aizdevumu varēs atmaksāt līdz ar ikmēneša ienākumu saņemšanu, piemēram, algu vai stipendiju. Lai iegūtu īstermiņa ātro aizdevumu, Jums nav jādodas uz kredītiestādi — vajadzīga tikai ierīce ar interneta pieslēgumu, pase vai ID karte un bankas konts ar aktīvu internetbanku. Nepieprasa galvotāju, ķīlu vai izziņu no darbavietas — ātrie kredīti ir iegūstami pilnīgi konfidenciāli. Galvenais nosacījums, ko pārbauda, ir Jūsu kredītvēsture — ja Jūsu pagātnes parādsaistības ir veiksmīgi nokārtotas bez kavētiem maksājumiem, ātro kredītu iegūsiet vien dažās minūtēs.

ViaSMS - uzticams aizdevējs ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi
Kredītdevējs ViaSMS piedāvā katram klientam piemērotus risinājumus ātrā kredīta iegūšanai. Ātrie kredīti iespējami jebkuram Latvijas pilsonim vecumā no 20 līdz 70 gadiem ar pastāvīgiem ikmēneša ienākumiem.
Ātro kredītu izvēles iespējas pie ViaSMS ir lielas:
* pirmais aizdevums tiek piedāvāts līdz 250 eiro, pēc tam sasniedzot 500 un vairāk eiro, atkarībā no Jūsu kredītvēstures un nepieciešamības;
* termiņš var būt no septiņām līdz 30 dienām ar iespējām to pagarināt;
* pirmoreiz aizņemoties, saņemsiet 100% atlaidi aizdevuma komisijas maksai.
Vienmēr varat sazināties ar ViaSMS konsultantiem, lai saprastu, kāds piedāvājums būtu tieši Jums vispiemērotākais.

Pirms pieteikšanās kārtīgi izlasiet visus līguma noteikumus!
Pieteikšanās aizdevumam ViaSMS mājaslapā ir salīdzinoši vienkārša un aizņems vien dažas minūtes:
* reģistrējieties viasms.lv un pārskaitiet vienu eiro centu uz ViaSMS kontu, lai piesaistītu bankas kontu savam profilam un mobilajam telefonam;
* ievadiet prasīto informāciju par sevi, kā arī izvēlieties aizdevuma veidu, apjomu un vēlamo atmaksas termiņu;
* sagaidiet kredītdevēja ziņu par kredīta piešķiršanu un 15 minūšu laikā saņemiet naudu savā kontā.

Neļaujiet neparedzētiem dzīves pagriezieniem izsist Jūs no līdzsvara — dažādās situācijās ātrie kredīti var būt labs veids, kā īstermiņā novērst nevajadzīgu stresu par finansēm. ViaSMS piedāvājums atrodams mājaslapā viasms.lv. Kārtīgi izlasiet visus nosacījumus un pārdomājiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!