Staburags.lv ARHĪVS

4 soļi, kas jāveic, lai Tev tiktu piešķirts kredīts

.

2016. gada 13. maijs 00:00

46
4 soļi, kas jāveic, lai Tev tiktu piešķirts kredīts

Ja esi nolēmis, ka ātrais kredīts būs tas instruments, kas palīdzēs izkļūt no īstermiņa naudas grūtībām, Tev ir jāveic vairāki soļi, lai aizņemtos veiksmīgi un droši!

1. solis - atrast uzticamu aizdevēju

Pirmais, ar ko jātiek galā ikvienam, kurš sapratis, ka vajadzīgs ātrais kredīts (http://www.zuz.lv), ir atrast piemērotāko īstermiņa aizdevēju. Ir vērts uzzināt citu klientu atsauksmes, kā arī iepazīties ar visiem aizdevuma nosacījumiem. Uzņēmuma mājaslapā nepieciešams atrast šādu informāciju:

• Cik sen tas nodarbojas ar kreditēšanu?

• Ar kādiem kredītprocentiem ātrais kredīts tiks piešķirts?

• Vai un kā iespējams aizdevuma termiņu pagarināt?

Ja aizdevuma nosacījumi ir izdevīgi un uzņēmums ir pieredzējis un zināms tirgus dalībnieks, var pāriet pie nākamā soļa!


2. solis - aizpildīt pieteikumu

Otrais solis - pieteikuma aizpildīšana un iesniegšana ir viens no svarīgākajiem, jo šajā posmā visa informācija par sevi jāsniedz godīgi un precīzi. Aizpildot iesniegumu, Tev vajadzēs norādīt šādu informāciju:

• Nepieciešamā naudas summa un vēlamais atmaksas termiņš;

• Savi personas dati un kontaktinformācija;

• Iespējams būs jānorāda arī regulāro ienākumu apjoms.

Daudzās kredītkompāniju mājaslapās ir pieejamas tiešsaistes pieteikuma anketas, kuras ir viegli aizpildīt. Pēc informācijas iesniegšanas aizdevējs šo informāciju pārbaudīts - ja būsi iesniedzis pieteikumu darba dienas ietvaros, tas aizņems vien dažas minūtes.


3. solis - pārskaitīt eiro centu

Kad Tavs pieteikums tik izskatīts, aizdevējam vēl būs nepieciešams pārliecināties par Tavu personību. Tieši tāpēc Tev tiks lūgts pārskaitīt uz uzņēmuma kontu 0.01 eiro. Tas arī būs veids, kā aizdevējs un Tu pats varēsi būt drošs, ka veiksmīga pieteikuma apstiprināšanas gadījumā, nauda tiks ieskaitīta pareizajā bankas kontā. Jo tomēr pastāv iespēja, ka nokļūdies par kādu ciparu savā bankas kontā un nauda tiks pārskaitīta nepareizajam cilvēkam, bet jāatmaksā tā būs Tev. Šis ir brīdis, kad labāk, ja veic pieteikšanos aizdevumam uzņēmuma darba laikā. Ja maksājumu veiksi naktīs vai brīvdienās, pastāv iespēja, ka aizdevējs apliecinājuma iemaksu saņems tikai nākamajā darba dienā. Bet tas savukārt nozīmē, ka arī pats aizdevums Tev tiks piešķirts tikai nākamajā darba dienā.


4. solis - kredītu atdot

Ja esi kredītam veiksmīgi pieteicies, Tavs pieteikums ir apstiprināts un Tavā kontā ir ienākusi nepieciešamā summa, atliek tikai viens solis - aizdevumu atdot. Ātrais kredīts ir jāatdod līgumā norādītajā termiņā, turklāt jāsamaksā pilnībā - tas attiecas arī uz maksu par kredīta piešķiršanu. Ja ātrais kredīts tiek kavēts, pastāv reāla iespēja sabojāt savu kredītvēsturi. Tas savukārt nozīmētu to, ka turpmākajā nākotnē Tev vairs nebūs iespējas aizņemties naudu ikvienā kredītiestādē.

Vienmēr pirms aizņemšanās rūpīgi izvērtē savas iespējas kredītu atmaksāt noteiktajā termiņā un pilnā apmērā!