Staburags.lv ARHĪVS

Aizkrauklē mēģina apzagt lombardu, neizdodas, pēc tam apzog veikalu “Kross”

www.staburags.lv

2016. gada 9. maijs 18:36

7823
Aizkrauklē mēģina apzagt lombardu, neizdodas, pēc tam apzog veikalu “Kross”

9. maijā pulksten 3.42 policija saņēma izsaukumu uz lielveikala “Supernetto” ēku Aizkrauklē, Spīdolas ielā, kur lombardā sāka darboties signalizācija.

Lombarda pārstāvis “Staburagam” pastāstīja, ka vispirms uzlauzta veikala “Supernetto” durvju slēdzene, iekļūstot ēkā. Pēc tam ar metāla priekšmetu, iespējams, lauzni, sists pa lombarda stikla vitrīnas stūri, tajā izsitot caurumu. Vitrīnā bija telefoni, tomēr, par laimi, nekas nav nozagts, jo, iespējams, signalizācijas dēļ zagļi aizbēguši. Vitrīnā sabirušās stikli lauskas šodien izslaucītas. Robs, kā arī plaisas aizlīmētas ar līplenti, lai bērni nesagrieztu rokas.

Valsts policijas pārstāve Ieva Sietniece informē, ka sešas minūtes pēc mēģinājuma apzagt lombardu, pulksten 3.48, saņemts vēl viens izsaukums uz veikalu Aizkrauklē, Lāčplēša ielā. Tas bija veikals “Kross”. Tur uzlauzta  durvju slēdzene, iekļūts veikalā un nozagts sporta apģērbs. Veikala īpašnieks Juris Gutāns stāsta, ka zaudējumi vēl tiek aprēķināti, un tie ir lieli. Ir aizdomas, ka grupā darbojušies profesionāļi, jo, veikals “Kross” apzagts ļoti īsā laikā.