Staburags.lv ARHĪVS

Ātrie kredīti – uzticams risinājums neplānotiem maksājumiem

.

2016. gada 9. maijs 00:00

33
Ātrie kredīti – uzticams risinājums neplānotiem maksājumiem

Lai arī cik rūpīgi tiktu plānoti ienākumi un izdevumi, katram no mums tomēr ir gadījies nonākt situācijā, kad jāveic negaidīts un ļoti nozīmīgs maksājums, taču līdzekļu tam īslaicīgi pietrūkst. Līdz algas dienai vēl jāgaida, arī iekrājumi nav pietiekami, tādēļ vienīgā iespēja ir īslaicīga aizņemšanās. Kā rīkoties, ja radi vai draugi Tev nevar palīdzēt vai arī no viņiem aizņemties nevēlies? Viens no uzticamākajiem risinājumiem ir ātrie kredīti – tā ir iespēja saņemt vajadzīgo naudas summu īsā laikā, bez ķīlas un galvotāja, ja Tava spēja atmaksāt kredītu ir pietiekama!


No dažiem simtiem līdz vairākiem tūkstošiem eiro


Ātrie kredīti ir ērts risinājums neplānotu un ātri veicamu maksājumu gadījumā, jo tiem, salīdzinot ar citiem aizņēmumu veidiem, ir šādas priekšrocības, ja Tava spēja atmaksāt kredītu ir pietiekama:

● Salīdzinoši vienkāršs pieteikšanās process;

● Netiek prasīta ķīla vai galvojums;

● Aizdevumu var saņemt dažās minūtēs;

● Iespējams pagarināt aizdevuma termiņu.


Pirms pēdējās iespējas izmantošanas, vispirms tomēr jāizvērtē savas iespējas kredītu atmaksāt līgumā norādītajā termiņā, jo atmaksas termiņa pagarināšana iespējama par papildus maksu.


Vivus.lv ātrie kredīti atkarībā no kreditētāja tiek izsniegti gan kā īstermiņa, gan ilgtermiņa aizdevumi. Īstermiņa ātrie kredīti visbiežāk pieejami uz laiku līdz 30 dienām, savukārt ilgtermiņa ātro aizdevumu jeb patēriņa kredītu atdošanas termiņš var sasniegt divus, trīs un vairāk gadus. Īstermiņa ātro aizdevumu summa parasti nav lielāka par 400 – 500 eiro, savukārt ilgtermiņa kredīti ir ar lielāku limitu, kas var sasniegt 1 500 vai 3 000 eiro.


Aizdevuma saņemšanas process ir vienkāršs, ja Tava spēja atmaksāt kredītu ir pietiekama:

● Jāizvēlas Tavām vajadzībām piemērotākais aizdevējs;

● Jāreģistrējas tā mājaslapā;

● Jāapstiprina savs profils;

● Jānorāda nepieciešamā kredīta summa un termiņš.


Pēc pieteikuma izskatīšanas un aizdevuma apstiprināšanas nauda Tavā rīcībā būs jau pēc dažām minūtēm.


Izdevīgi ātrie kredīti no Vivus.lv


Viens no aizdevējiem, kas piedāvā izdevīgus aizdevuma nosacījumus un ir uzticams un drošs sadarbības partneris, ir Vivus.lv. Aizņēmējiem pieejami ātrie kredīti no 50 līdz 1500 eiro ar atdošanas termiņu no viena līdz 24 mēnešiem. Aizdevuma atmaksu iespējams veikt gan internetā, gan jebkurā bankā, gan vairākās tirdzniecības vietās visā Latvijā. Vivus.lv kredīti pieejami pastāvīgajiem Latvijas iedzīvotājam vecumā no 20 līdz 75 gadiem bez kavētiem kredīta maksājumiem vai pārkāptām līgumsaistībām.


Vivus.lv piedāvā vienus no vislabākajiem nosacījumiem:

● Bezmaksas aizdevuma pieprasījuma izskatīšanu un aizdevuma izsniegšanu;

● Individuālu apkalpošanu katram klientam;

● Konfidencialitāti un personas datu drošību;

● Plašas iespējas aizdevuma saņemšanai un atgriešanai;

● Aizdevuma apdrošināšana aizdevumiem no 4 mēnešiem

● Īpašus piedāvājumus, akcijas un atlaides.


Apmeklē Vivus.lv mājaslapu un iepazīsties ar piedāvātajām iespējām un kredīta saņemšanas nosacījumiem. Aizņemies atbildīgi, tādēļ pirms lēmuma pieņemšanas rūpīgi izvērtē aizdevuma nepieciešamību un tā atdošanas iespējas!