Staburags.lv ARHĪVS

Uzziniet jaunāko par tēmu “minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā”!

Inga Birze

2016. gada 21. aprīlis 00:00

490
Uzziniet jaunāko par tēmu “minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā”!

Mums katru dienu gribas daudz ko paveikt un arī uzzināt ko jaunu, taču tam visam reti kad pietiek laika. Esat nodarbināts pārtikas uzņēmumā vai plānojat tādu izveidot, un jau sen tiecaties pēc jaunām zināšanām, taču vēl neesiet saņēmies, lai pieteiktos kursiem? Tagad Jums ir lieliska iespēja ietaupīt laiku un naudas līdzekļus, piesakoties apmācībām interneta vidē. Mācību kursā “minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā” uzzināsiet aktuālāko, informāciju, kas būtu jāzina katram, kurš strādā ar pārtikas uzņēmumu saistītā sfērā.

  Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā noderēs tiem, kuri strādā:

  • Kafejnīcā;

  • Restorānā;

  • Pārtiku ražojošā uzņēmumā, piemēram, ir nodarbināti kā mājražotāji.


Ko Jūs iegūsiet piesakoties apmācībām internetā?


  Webapmaciba.lv ir lieliska vietne, kur smelties zināšanas, neizejot no mājām – viss mācību process norisinās online vidē. Ja vien Jums mājās, darbā vai komandējumā ir pieejams interneta pieslēgums, variet uzkrāt jaunas zināšanas kaut tagad. Atšķirībā no klātienes kursiem vai semināriem, mācības ar interneta starpniecību paredz, ka Jums būs jāmācās patstāvīgi. Tam ir savi ieguvumi. Jūs varēsiet veltīt laiku mācību vielas apguvei tik, cik pats vēlēsieties, jo apmācības internetā paredz katra klienta brīvu izvēli, kad un kurā laikā pievērsties zināšanu uzkrāšanai. Jūsu rīcībā būs profesionāli sagatavoti mācību materiāli. Protams, lai apgūtu kursu “minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā”, paredzēti arī zināšanu pārbaudījumi, taču tas ir tā vērts, jo noslēgumā saņemsiet sertifikātu par mācību vielas apguvi.

   Dažas tēmas, kas tiks aplūkotas mācību laikā:

  • Pārtikas apriti regulējošie normatīvie akti;

  • Pārtikas drošības un paškontroles sistēmas principi;

  • Laba higiēnas un ražošanas prakse, un ar to saistīti pasākumi;

  • Pārtikas un personāla higiēna, kā arī citi aktuāli temati.


Zinošs darbinieks – apmierināts klients


  Veiksmīga biznesa pamatā ir jaunas zināšanas par aktuālo savā sfērā, tādēļ tie, kas seko līdzi normatīvajiem aktiem, piesakās uz semināriem un paralēli darbam mācās, vienmēr ir ieguvēji. Ar jaunām zināšanām, Jūs noteikti būsiet soli priekšā saviem konkurentiem, un varēsiet darboties pārtikas uzņēmumā ar vēl lielāku pārliecību un drošību, ka rīkojaties pareizi un atbilstoši likumdošanai. Ja būsiet zinoši pārtikas higiēnas jautājumos, tad ieguvēji būs arīdzan klienti.


Apmācības noris:


  • latviešu valodā;

  • krievu valodā.

   Pievērsiet uzmanību, ka tieši šobrīd Webapmaciba.lv piedāvā iegūt jaunas zināšanas par īpaši izdevīgu cenu – tikai 10 eiro. Mācieties pats un iesakiet apgūt ko jaunu arī saviem draugiem! Sīkāka informācija par kursies pieejama mājaslapā  webapmaciba.lv. Patīkamu zināšanu apguvi!