Staburags.lv ARHĪVS

Vai ledusskapji dzīvo, lai citi ēstu?

Inga Briede

2016. gada 30. marts 00:00

81
Vai ledusskapji dzīvo, lai citi ēstu?

Dzīvo, lai ēstu vai ēd, lai dzīvotu. Ēdiens katram ir svarīga ikdienas un dzīves daļa. Ir daudz un dažādas diētas un veidi, kā organizēt savu ēšanu, taču neatkarīgi no paradumiem ledusskapji ir prece, bez kuras neiztikt nevienā mājā un virtuvē.


Izvēlies ledusskapi un saldētavu atbilstošu savas ģimenes ēšanas paradumiem!

Ir cilvēki, kuri nopirkto ēdienu izlieto uzreiz, taču citi sagatavo porcijas visai nedēļai - ledusskapji uztur ēdienu svaigu un garšīgu ilgāk, īpaši rūgstošus vai piena produktus, kuri var sabojāties dažās stundās. Izvēloties ledusskapi, jāizmēra vieta, kur to paredzēts novietot, gan augstumā un platumā, gan dziļumā. Var vadīties arī pēc tā, cik lielas ietilpības ledusskapis Tev ir vajadzīgs un vai nepieciešama arī saldētava. Atkarībā no tā, vai svarīgāks ir ledusskapis vai saldētava, jāizvēlas saldētavas novietojumus - zem, virs vai blakus ledusskapim. Ja Tev ir svarīga ekonomiska energoresursu izmantošana, izvēlies ledusskapi ar šobrīd augstāko elektroenerģijas klasi  A+++.


Ledusskapji no pasaules labākajiem ražotājiem pie Tava mājas sliekšņa

Staigāšana pa daudzajiem veikaliem var būt nogurdinoša - iegādājies ledusskapi interneta veikalā. Tehnoland.lv ir interneta veikals Latvijā ar 22 gadu pieredzi klientu apkalpošanā, kas sadarbojas ar labākajiem ražotājiem. Ņemot vērā klientu atsauksmes, preču klāsts tiek katru dienu papildināts un pielāgots, piedāvājot vairāk nekā 300 ledusskapju modeļus:

  • brīvi stāvošos ledusskapjus;

  • iebūvējamos ledusskapjus;

  • maza izmēra ledusskapjus;

  • divkameru ledusskapjus;

  • atsevišķas saldētavas;

  • vīna kameras.


Ledusskapji ir dažādās cenu un lielumu kategorijās, turklāt par katru vari izlasīt sīku specifikāciju un, jautājumu gadījumā, turpat mājaslapā sazināties ar veikala darbinieku.


Iepērcies sev visērtākajā veidā!

Tehnoland.lv interneta veikals nodrošina labāko servisu katram klientam, piedāvājot dažādas iespējas, kā iepirkšanos pielāgot tieši Tev:

  • apmaksu var veikt ar internetbankas starpniecību iegādes brīdī, kā arī skaidrā naudā vai ar karti, dodoties pēc pasūtītās preces uz veikalu;

  • visi ledusskapji tiek pārdoti ar 24 mēnešu garantiju. Tehnoland.lv ir vairāki servisa centri Rīgā, lai katrs var izvēlēties sev tuvāko;

  • ja pirkums šim brīdim ir mazliet par lielu, izmanto līzinga iespēju;

  • iegādātie ledusskapji tiek piegādāti uz norādīto adresi vai nodoti pircējam Tehnoland.lv veikalā.


Ledusskapji interneta veikalā Tehnoland.lv ir draudzīgās cenās un ar garantētu kvalitāti. Apskati labākos piedāvājumus veikala mājaslapā tehnoland.lv un saņem savu pirkumu jau rīt!