Staburags.lv ARHĪVS

Ātrais kredīts internetā – risinājums neparedzētu tēriņu segšanai līdz algas dienai

Rihards Gruduls

2016. gada 2. marts 00:00

54
Ātrais kredīts internetā – risinājums neparedzētu tēriņu segšanai līdz algas dienai

Ikmēneša budžeta veidošana gan ģimenēm, gan katram individuāli ir lielisks veids, kā organizēt finanses un kontrolēt naudas plūsmu. Taču ne visus izdevumus ir iespējams paredzēt. Pēkšņiem izdevumiem nevajadzētu iztraucēt ikdienas dzīvi – ātrais kredīts internetā ir iespēja uzreiz nosegt neparedzētās izmaksas un novērst liekus uztraukumus.

Aizņemies nepieciešamo summu un atdod, kad saņem nākamo algu

Ātrais kredīts internetā ir īstermiņa aizdevums brīžiem, kad nepieciešamas papildu finanses. Visbiežāk tie ir 50 līdz 425 eiro, kurus vari aizņemties līdz nākamajai algai, lai veiktu kādu pirkumu, medicīnisku procedūru vai segtu jebkurus citus neparedzētus izdevumus. Lai saņemtu ātro kredītu internetā, Tev jābūt Latvijas iedzīvotājam vecumā no 20 līdz 75 gadiem ar regulāriem ienākumiem, pozitīvu kredītvēsturi un bez parādsaistībām. Turklāt nav vajadzīga ne izziņa no darba vietas, ne galvotājs, ne īpašuma ķīlas.


Pirmais kredīts no SMScredit.lv ar 100% atlaidi komisijas maksai

Latvijā ātro kredītu ar izdevīgiem nosacījumiem piedāvā SMScredit.lv. Pirmo reizi aizņemoties, maksimālā summa ir 300 eiro ar termiņu 30 dienas, turklāt pirmajam aizņēmumam piešķirta 100% atlaide komisijas maksai. Ja kredīta summa atmaksāta laikā, nākamais kredīts var būt pat 425 eiro liels. Lai pieteiktos, ir jāreģistrējas SMScredit.lv mājaslapā, norādot personas kodu, mobilā tālruņa numuru un e-pastu. Bankas kontā jābūt vismaz 1 centam, kas jāpārskaita uz SMScredit.lv kontu, lai tiktu veikta identifikācija.


SMScredit.lv ātrais kredīts internetā 10 minūtēs!

Ātro kredītu internetā no SMScredit.lv iespējams saņemt pat 10 minūtēs, taču naudas saņemšanas ātrums ir atkarīgs no bankas, kurai piesaistīts aizņēmēja konts. SMScredit.lv klientiem pieejamas arī vairākas citas priekšrocības:

  • lai nejauši neaizmirstu par kredīta atmaksas termiņa tuvošanos, SMScredit.lv laicīgi nosūta rēķinu uz norādīto adresi un atgādinājumu uz telefona numuru;

  • sava kredīta termiņu var atlikt līdz 30 dienām. Tikai atceries pieprasīt pagarinājumu vēl pirms termiņa beigām.


SMScredit.lv ir mūsdienīga iespēja aizņemties. Ienāc http://www.smscredit.lv/, iegūsti nepieciešamo summu un neļauj naudas problēmām novērst uzmanību no paša svarīgākā Tavā dzīvē. Aizņemies atbildīgi!