Staburags.lv ARHĪVS

Pļaviņu mūsdienu deju grupa „CRISTAL” pasākumā „DANCE PARADE 2016” Rēzeknē iegūst godalgotas vietas

Pļaviņu mūsdienu deju grupa „CRISTAL” pasākumā „DANCE PARADE 2016” Rēzeknē iegūst godalgotas vietas

Lai sekmētu bērnu un jauniešu mūsdienu deju kolektīvu radoši aktīvo darbību, veicinātu deju kolektīvu izaugsmes iespējas un attīstību, kā arī, papildinātu mūsdienu deju grupas „CRISTAL”pieredzi, šī gada 19. februārī deju grupa piedalījās mūsdienu deju konkursā „DANCE PARADE 2016”, Latgales vēstniecībā GORS, Rēzeknē. Konkursa dalībnieki bija mūsdienu deju kolektīvi un neatkarīgās deju studijas no dažādām Latvijas pilsētām, kuri prezentēja žūrijai 51 deju dažādās kategorijās.

Mūsu deju grupa piedalījās ar divām dejām kategorijā CHILDREN SHOW DANCE BEGINNERS – grupa „Shiny CRISTAL” ar deju „Eiforija”, kurā ieguva 3. vietu, un JUNIOR SHOW DANCE BEGINNERS grupa „CRISTAL XL” ar deju „Karības jūras pirāti”,  iegūstot 2. vietu. Deju grupas saņēma kausus, diplomus un katrs dalībnieks - medaļu.

Liels paldies grupas dejotājiem – tās taču bija mūsu pirmās sacensības!

Piedalīšanās dažādos konkursos un sacensībās dejotājos veicina deju kolektīvu sadraudzību, iesācēju izaugsmes iespējas un deju stilu attīstību. Visi dejotāji apgūst ritma izjūtu, kustību koordināciju, skatuves kultūru, stāju un mākslu sevi pasniegt auditorijas priekšā.

Liels paldies Karinai Gulbinskai par palīdzību imidža, frizūru un vizuālā efekta sagatavošanā. Un protams, liels paldies šoferītim Oļegam!