Staburags.lv ARHĪVS

Trīs svarīgi soļi brīžos, kad vajadzīgs ātrais kredīts

Ingars Zemītis

2016. gada 22. februāris 00:00

62
Trīs svarīgi soļi brīžos, kad vajadzīgs ātrais kredīts

Ja esi kādreiz attapies situācijā, kad negaidīti nepieciešama nauda īslaicīgu finanšu problēmu risināšanai, Tu iespējams esi apdomājis arī tādu iespēju, kā ātrais kredīts. Lai saņemtu šāda veida finanšu palīdzību, Tev jāveic vairāki soļi, lai pieņemtais lēmums par aizņemšanos būtu pārdomāts un drošs.


1.solis - izvēlies aizdevēju

Pirmais un svarīgākais uzdevums ir plašajā kredītu piedāvājumu klāstā atrast uzņēmumu, kam varēsi uzticēties un būt pārliecinātam par Tev nodrošināto pakalpojumu kvalitāti. Galvenais šādu lēmumu nepieņemt balstoties tikai uz emocijām, bet arī izvērtēt tādus racionālos faktorus kā:

  • Vai uzņēmuma mājaslapā ir skaidri redzama maksa, par kādu Tev tiks izsniegts aizdevums?

  • Vai ir iespējams detalizēti iepazīties ar aizdevuma līguma nosacījumiem?

  • Vai mājaslapā ir pieejams kalkulators, ar kā palīdzību varēs ērti salīdzināt potencālo summu un termiņu, kādā nauda būs jāatdod?


2.solis - piesakies kredītam

Kad esi atradis uzņēmumu, kas Tevi raisa uzticību, nākamais solis ir pārliecināt kredītdevēju par to, ka Tu varēsi kredītu atmaksāt. Tāpēc nepieciešams aizpildīt pieteikumu, kurā jānorāda ne vien tas, cik liels kredīts Tev ir nepieciešams, bet arī savi personas dati. Balstoties uz Tevis sniegto informāciju, aizdevējs pārbaudīs:

  • Vai esi atbilstošā vecumā, lai Tev tiktu piešķirts ātrais kredīts;

  • Vai Tev ir pozitīva kredītvēsture;

  • Vai Tu saņem regulārus ienākumus.


3.solis - veic reģistrāciju

Pēdējais solis, kas jāveic pirms nauda tiks ieskaitīta Tavā kontā, ir reģistrācijas maksas veikšana. Tā parasti ir viena eirocenta apmērā un ir domāta tam, lai aizdevējs varētu pārbaudīt, vai esi norādījis pareizu konta numuru. Tavs pieteikums un reģistrācija tiks izskatīta uzņēmuma darba laikā, un pozitīva lēmuma gadījumā ātrais kredīts tiks pārskaitīts uz Tavu kontu vien dažu minūšu laikā.


Vienkāršs un uzticams aizdevējs - Kredits7

Aizdevumu izsniedzējs Kredits7 būs labs darījumu partneris tad, ja Tev nepieciešams ātrais kredīts ar pārskatāmiem noteikumiem, izdevīgiem kredītprocentiem un ērtu tiešsaistes lietotni. Ielūkojies mājaslapā kredits7.lv un uzzini vairāk par iespējām aizņemties naudu apmēram 15 minūšu laikā. Kredits7 atkārtotiem klientiem nodrošina arī iespēju izmantot tādu iespēju kā ātrais kredīts ar SMS starpniecību. Pirms aizņemšanās, apdomīgi izvērtē savus ienākumus un iespējas aizdevumu atmaksāt laikā un pilnā apjomā!